[車CAM直擊]牛池灣奪命車禍阿伯亂過馬路被撞至成個飛起

1001 回覆
624 Like 36 Dislike

根本要將呢D片係交通黑點用大銀幕播出嚟嚇住班亂過馬路嘅死廢老
貼堂
個阿伯最後個秒見到有車即刻後退已經冇事
點解仲要加速同架車鬥快?
我想問撞起左之後,右下角跌落黎果隻係咪手黎

應該係
呢單野個司機真係好無辜!

已經以危險駕駛導致他人死亡被補

個司機大唔大機會打得甩?

睇怕難
只要一車死人大多都係司機責任

1. 車速快 (唔知有冇超速 果條路開50)
2. 交通黑點 有責任pay extra care
3. 有死車都照隊油轟落去

睇怕都
暫時諗唔到理據辯

自殺都唔出奇
你肯定係亂過馬路而唔係自殺

對唔住但真係笑左
撞起嗰下個啊伯好似出緊旋風腿

有冇人key街霸KO聲落段片
https://youtu.be/4RGKqGwzhb0?t=14s
口德

轟呀 好靚既轉體兩周半 我俾十分滿分!

個阿伯冇可能見到咁既車速都仲衝出去,好可能係架車本來唔係咁快,個司機踩錯油門突然加速所致
唉 害死個司機
召喚口德撚加分
飛起身果下好有動感 轉體360 達落地
呀叔覺得人惡過車,司機奉指讓佢就狗衝
個司機車速睇落都唔慢,左邊塞滿死車,正路都要減速啦,駕駛態度麻麻

留名跟進

個阿伯冇可能見到咁既車速都仲衝出去,好可能係架車本來唔係咁快,個司機踩錯油門突然加速所致

唔通仲要分析係男司機會煞車
女司機會加速先決定衝唔衝咩
根本一開始就唔應該係果度過馬路

唔通仲要分析係男司機會煞車
女司機會加速先決定衝唔衝咩
根本一開始就唔應該係果度過馬路

咁仲駛講

可能係自殺呢
民建聯少左一票

呢句真心賤

可能係自殺呢

助跑123 go
見慣la
玩開GTA
宜家交通意外成日被車CAM影到,其實諗諗下會唔會每個人出親街都被人影住,通街都係車,會唔會架車泊左嚮度都仲影住

你係人地架車前面打飛機咩
成日都見D廢老都係咁過馬路
只係架車停成切先無事
又可以拉個司機去坐監
危險駕駛引致他人死亡

唔會 呢d扣幾分

點解唔使坐監
司機亂咁揸車車死人
不如你講下點揸先係正確?
女司機冇減速+1分
係咪咩case都用危駕拉左先?
雖然女司機唔抵幫
但廢老更加害人害物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞