有無人覺得曼德拉效應有係自己身上發生?

523 回覆
41 Like 11 Dislike
Kit-Kat
Sex in the city
開多個新topic, 有無人記得 小黑 柯受良係點死o既?

我就記得佢係表演飛黃河 之後表演失敗死左, 仲記得cctvb 既城市追擊係有特輯,成件事好突然 係意外

後來佢個仔有再挑戰黃河

病死

病死x2

表演成功左
之後病死?

堅記得係表演電單車飛車死
其實如果真係發生係自己身上我覺得會好易察覺得到!有無巴打有親身例子而唔係發現自身以外既例子?

我就記得佢係表演飛黃河 之後表演失敗死左, 仲記得cctvb 既城市追擊係有特輯,成件事好突然 係意外

後來佢個仔有再挑戰黃河

病死

病死x2

表演成功左
之後病死?

堅記得係表演電單車飛車死

講講下我都有d 印象
我記得咩城市大搜查之類播番出黎
記得3年前有舊隕石殺左500人
但身邊個個朋友都話班人冇死到

係邊個國家
印象中俄羅斯有次好似有單好嚴重

日本
點解釋sex in the city
我屋企人好鍾意聽舊歌
話說有一日打算搵啊蔡琴個 情人的眼淚 出來唱
係YouTube播出來
唱到一句
「你難道不明白,是為了愛」
YouTube個版本變咗
「你難道不明白,為了愛」
成首歌變得好怪,無啦啦拖長個音
我地個樣係
之後上網搵歌詞搵埋其他音源,舊CD
都係無咗個是字
唔知有無巴絲打有同樣感受

後來佢個仔有再挑戰黃河

病死

病死x2

表演成功左
之後病死?

頂 又好似有個畫面係表演意外死

小黑明明係表演失敗死
當年好細個仲睇住電視影佢出事

哮喘病死

on9啦你,飛車果次有意外但係冇死到

冇錯,肯撚定係病死

表演意外死係某套戲劇情
留名
唔知算唔算,
讀中學嗰時(差唔多十年前)好明確聽到新聞報導拉登死咗,
之後上堂時我更正個老師話拉登已經死咗,
點知全班都話拉登未死
細個習慣放學就開電視
有一日發現做嘅嘢同噚日一模一樣
但返學嘅功課同其他嘢完全唔同
算唔算曼德拉效應?
明明勁記得同見過5000蚊
同人講d人當我老作
搞到細個俾人笑

係!!!我都好記得細個見過5000蚊 前排有個po講5000蚊紙 我問我屋企人 佢地笑我 但我真係記得個5000蚊紙係啡啡地色

我都見過

原來咁多位巴打都見過5000蚊
係咪好似1000蚊,但面值唔同

我都記得有5000文,橙啡色
好記得以前小學啲假銀紙教材係有5000
我記得有個消失左嘅電視台播過某個國家前主席死訊
愛回家有一集係播第二次 但係同樣喺八點時段
berenstain bears
留名
愛回家有一集係播第二次 但係同樣喺八點時段

同我頭先講嘅一樣
但係我發生嗰陣仲係高朋滿座年代(但唔係高朋滿座)
屌 我開post就無人理
甘迺迪事件佢架車係四個位定六個位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞