有無人覺得曼德拉效應有係自己身上發生?

523 回覆
41 Like 11 Dislike
想知呢度有幾多個係學過how o'clock

其實諗過唔係華文地區無曼德拉效應 只係好多華文地區既人都唔重視/極度否認呢樣野

我覺得係華人地區對自己既記憶唔夠堅定

的確係 情願去信其他[權威]野都要否認自己左先 都要話自己記憶有問題
呢度有幾多人肯定係kit-kat而唔係依家既kitkat

好肯定係kit-kat
細個幼稚園定小學教科書見過有$5000紙幣
911五角大樓無死地面果百幾人
三個d既addidas

好肯定係kit-kat
細個幼稚園定小學教科書見過有$5000紙幣
911五角大樓無死地面果百幾人
三個d既addidas

addidas
法老王面具都變左 多左隻野係上面

我女友話面具上面果隻唔係牛咩

利申 印象中得眼鏡蛇

我女友話面具上面果隻唔係牛咩

利申 印象中得眼鏡蛇

你確定佢係你女友?
我好肯定有學過how o'clock
我好肯定911五角大樓冇人死,因為NGC有片講過當時成個五角大樓同白宮所有人都去晒地底避難,係地底個後備控制中心做指揮
有無人有印象亞視有個節目叫「信不信由你」

小黑明明係表演失敗死
當年好細個仲睇住電視影佢出事

哮喘病死

on9啦你,飛車果次有意外但係冇死到

炒左落紙皮箱裡面,然後喺裡面點定雪茄等人救

唔係飲酒過量中毒咩

小黑明明係表演失敗死
當年好細個仲睇住電視影佢出事

哮喘病死

on9啦你,飛車果次有意外但係冇死到

炒左落紙皮箱裡面,然後喺裡面點定雪茄等人救

唔係飲酒過量中毒咩

小黑唔係未死咩
明明勁記得同見過5000蚊
同人講d人當我老作
搞到細個俾人笑

你記錯大富翁姐
曼德拉效應好似拎住張GOD CARD咁,SUPPORT到自己就話係殘餘現象,SUPPORT唔到就話係漣漪效應修改咗。

但甘迺迪, 911 同star war 就真係好難解釋,因為呢班人冇咩可能會記錯,人數仲要咁多。
咁多FANS同陰謀論者記錯野,真係好難以置信。

雖然我係記得新現實的「No, I am your father」
有冇人記得麥當勞出過朱古力味新地?
細個成日食
後來佢減價變$2後
就得返雲尼拿味
但同所有人講 冇人記得有朱古力味
細個成日食
後來佢減價變$2後
就得返雲尼拿味

係咪記左做脆皮朱古力新地
細個成日食
後來佢減價變$2後
就得返雲尼拿味

唔係呀
開多個新topic, 有無人記得 小黑 柯受良係點死o既?

我就記得佢係表演飛黃河 之後表演失敗死左, 仲記得cctvb 既城市追擊係有特輯,成件事好突然 係意外

後來佢個仔有再挑戰黃河

表演失敗死x2

有兩位巴打話病死, 現實我都問個好多朋友, 感覺都一半半, 會唔會係我地呢個時空有黎自兩個時空既人? 可以當科幻電影FF 下

哇 我都記得係表演失敗死

係咪記錯咗家驅

堅記得佢飛車但死左...係咪比d咩混淆左

佢飛黃河唔係1997咩?如果佢死左咁拍極速傳說果個係邊個?
細個成日食
後來佢減價變$2後
就得返雲尼拿味

唔係呀

係有出過,但好似唔係間間有
巴打做咩推返個半年前既post 出黎
我記得係孟加拉效應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞