有無人覺得曼德拉效應有係自己身上發生?

523 回覆
41 Like 11 Dislike
記得3年前有舊隕石殺左500人
但身邊個個朋友都話班人冇死到

係邊個國家
印象中俄羅斯有次好似有單好嚴重

樓主你真心左

How o clock呢個我好肯定學過
但係身邊既朋友全部話無聽過
佢地淨係話學生過what time is it

on撚9, 你咩學歷?

有咩關係
小學學過咋喎
記得有5000蚊紙
我有
World war z 套[電影]明明好耐以前已經睇過
D屍疊羅漢個幕
但一睇番先知係13年 3年前
Kate parry
明明記得MJ係係舞台跌落地死 google話係食藥死

家駒就跌死
明明記得MJ係係舞台跌落地死 google話係食藥死

你呢個肯定無可能

我d frd都話係

你全家都死哂添啦 假膠

唔撚係掛...
細細個就學How o clock傢喎

唔撚係掛...

我d fd都話無聽過!

唔撚係掛...

我d fd都話無聽過!

但係我超肯定小學有學過

唔撚係掛...

我d fd都話無聽過!

但係我超肯定小學有學過

一定係how o'clock
之前係高登都同幾位巴打討論過
最後都討論唔出乜野
只係知道有兩種人既記憶
A: 記得以前學過聽過 但現在係唔啱既野
b: 記得現在正確既野 但完全冇聽過舊既資訊

我深刻既係 johnny walker
依加只有 johnnie walker

留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞