有無人覺得曼德拉效應有係自己身上發生?

523 回覆
41 Like 11 Dislike
明明記得MJ係係舞台跌落地死 google話係食藥死

MJ係比個私人藥劑師用藥謀殺架
記得李小龍係中拍戲中槍死 最近先知係佢個仔拍戲中槍死

係李國豪中槍死喎
李小龍係馬上瘋死

唔係李小龍拍戲死咩 話支槍裝左真子彈
但而家search變哂佢個仔咁死

丁珮最出名就係
李小龍死個陣
係佢屋企死
你唔識丁珮 都知李小龍點面掛

佢個仔就係俾人拍戲用真子彈射死
人大腦係可以將無發生過既事
當作有發生過
Lm
李小龍中槍死都講得出
李小龍中槍死都講得出

咪係
李小龍中槍死都講得出

咪係

精武門 最尾個幕咪比人射死囉
邊個糾正你讀 comfor ble????
未聽過人咁讀

http://dictionary.cambridge.org/zht/詞典/英語-漢語-繁體/comfortable

sor自膠
更正 我係比人糾正 做 comf table
但我以前係聽 com for table

發音正唔正確既問題

好心發音唔準 學唔好就唔好咁都賴落曼德拉效應啦
低質到喊
El Psi Congroo
明明勁記得同見過5000蚊
同人講d人當我老作
搞到細個俾人笑

五千蚊紙好肯定有

我做左四十年人都未見過5000蚊紙
會唔會係咩特別記念版咋?!

屌 我細個都記得有

200 就有啦
班大陸同學個個話六四無死過人,但我明明記得有屠城

我做左四十年人都未見過5000蚊紙
會唔會係咩特別記念版咋?!

屌 我細個都記得有

200 就有啦

我成日同人講有125蚊紙都無人信
El Psy Congroo

公投 左定右
basically a係silent letters
讀起黎就係basic "k" lly
就好似hour係讀our咁

感謝巴打 明白了

巴打可唔可以順便分享下有無d 咩字容易被讀錯

ps 不過陰毛論d 咁講, 可能都係一種曼德拉效應

睇下國際音標就知拆開黎讀果個鬼佬應該唔係native speaker
記得3年前有舊隕石殺左500人
但身邊個個朋友都話班人冇死到

係咪好幽默
第二時記錯野搞到做錯野比老細屌個陣可以講句

曼德拉效應咋屌你
有興趣既巴打可以考慮去埋隔離個宇宙外星人post參考下唔好比頭兩頁誤導左以為係膠post後面有d有學識既巴打開始講多d先唔好覺得佢地係青山院友9up嘗試追曬d post佢 後面有講到時光機理論 同曼德理論可以串聯埋一齊的。。。。。 搗亂就免了

Spoiler alert
入面有UFO設計圖 仲有高過美國總統幾十級嘅地下組織會員爆料(點到即止)
入到去唔好話人on9 會俾人屌返出嚟

求巴賜Link
😂
有冇人發覺日本同澳洲個位置唔同左

開google map睇睇下覺得唔對路

印像中澳洲係冇雷公咁遠, 而家竟然向東亞下面

印像中澳洲係冇雷公咁遠, 而家竟然向東亞下面

我都記得係太平洋果條不規則線咁上下位
最近發現

1.addidas 定係adidas

2.Appollo 定 Appolo

3.汽水 Coke Zero 定 coca cola zero ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞