有無人覺得曼德拉效應有係自己身上發生?

523 回覆
41 Like 11 Dislike
How o clock呢個我好肯定學過<br/>但係身邊既朋友全部話無聽過 <br/>佢地淨係話學生過what time is it
<br/><br/>我都係

屌 ,我啱啱醒起,係有學過架,點解依家無人咁講?
李小龍 記得以前啲人話係拍戲果時比槍射死 但而家睇翻google原來係猝死
留名
留名
飛越黃河我係睇直播
而病死 我都係睇新聞
所以我肯撚定小黑係病死
商品有可能改商標

都有一堆例子係聽錯

我覺得最大可能係咁樣

我見到有人話A 以前明明係B

本身自己記憶的確有A 但已經好模糊加上個個都話B

就會潛意識咁信服大多數人修改左記憶

另外小黑單野有冇巴打覺得可以當陰謀論咁睇
炒車死唔係咁光彩 於是用傳媒既力量黑換成白

深夜9up
https://youtu.be/Pke6sBZDsqE
59:48 開始 係咪d 人以為佢撞左所以死左
李小龍 記得以前啲人話係拍戲果時比槍射死 但而家睇翻google原來係猝死

果個應該係另一位
唔記得係邊個 但佢應該係道具槍畀人換左真子彈

果個應該係另一位

sorry for 1999

果個應該係另一位

sorry for 1999

係李小龍個仔
How o clock呢個我好肯定學過
但係身邊既朋友全部話無聽過
佢地淨係話學生過what time is it

唔撚係掛...
細細個就學How o clock傢喎

我d fd都話無聽過!

但係我超肯定小學有學過

我都係
我記得我係黃色好似蜜蜂果本野學

我都勁肯定,有次我up左呢句野,d朋友問我講乜鳩,話無聽過。 我都係用黃色個隻蜜蜂英文書。
我記得細個係表妹屋企見過一千蚊紙人仔,之後問呀媽又話人仔冇一千蚊…之後當自己記錯
我印象中都好記得小學有教過how o'clock.. 但身邊唔小同小學既friend都話細個係教what time is it而無聽過how o'clock..

我都學過
我路都以為呢首歌叫花花世界
「細世界 會變花花世界
oeo oeo oe oe」
連我啲朋友都話係花花世界
點知我一search,先發現原來係

花花宇宙
點解咁多人以為自己記性好?
人既記憶好廢架咋
留名
路都以為呢首歌叫花花世界
「細世界 會變花花世界

花花宇宙
路都以為呢首歌叫花花世界
「細世界 會變花花世界

花花宇宙

的確係花花宇宙
How o'clock 呢個100%有學過
賭乜都得

不過課程唔同咗而家冇教其實唔出奇
留名
明明勁記得同見過5000蚊
同人講d人當我老作
搞到細個俾人笑

係!!!我都好記得細個見過5000蚊 前排有個po講5000蚊紙 我問我屋企人 佢地笑我 但我真係記得個5000蚊紙係啡啡地色

!!!我都記得5000蚊紙係啡色

我記得明明係sex on the beach...

但我記得係sex in the ricky
留名
屌你老母
乜撚野呀
柯受良我肯撚定係表演失敗死
點撚解變左病死

同感
明明勁記得同見過5000蚊
同人講d人當我老作
搞到細個俾人笑

係!!!我都好記得細個見過5000蚊 前排有個po講5000蚊紙 我問我屋企人 佢地笑我 但我真係記得個5000蚊紙係啡啡地色

我都好記得見過
仲覺得有一張五千蚊就係好犀利
因為個時細個
但係而家同人講都俾人笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞