有無人覺得曼德拉效應有係自己身上發生?

523 回覆
41 Like 11 Dislike
唔係呀係co-created reality. 基本上係人類係某啲事件上有重大分歧,有時甚至會修改在自己嘅記憶。冇人控制倒宇宙本來就係咁。
簡單而言: 某些事件被編輯後從現實刪除,例如在將來一刻,911將會冇人記得,冇任何紀錄。亦意味住過去亦有已發生的事件係我地唔知。係911發生前四日,火星完全被沙麈暴淹沒,由於火星係戰爭之星,表明一啲集體創傷以倒流方式重現過去。有時未來事件會在潛意識中逆向投影,然後我們以某種方式阻止其發生。所以絕對有可能眨眼之間,我地處於另一個現實,但我地卻毫不知情,失去了原本的記憶。

呢個現象修改事實既程度我覺得好細
例如一兩個字眼/符號,發生既年份

不過911係唔係撞左世貿兩座,五角大樓
同埋仲有一座娼世貿附近既,係無撞既情況下炸左??
呢個之前陰謀論睇過話有座係無被撞之下炸左,但我當時剩係知世貿兩座同五角大樓一座

我話有可能啫。係唔會知架
唔係呀係co-created reality. 基本上係人類係某啲事件上有重大分歧,有時甚至會修改在自己嘅記憶。冇人控制倒宇宙本來就係咁。
簡單而言: 某些事件被編輯後從現實刪除,例如在將來一刻,911將會冇人記得,冇任何紀錄。亦意味住過去亦有已發生的事件係我地唔知。係911發生前四日,火星完全被沙麈暴淹沒,由於火星係戰爭之星,表明一啲集體創傷以倒流方式重現過去。有時未來事件會在潛意識中逆向投影,然後我們以某種方式阻止其發生。所以絕對有可能眨眼之間,我地處於另一個現實,但我地卻毫不知情,失去了原本的記憶。

呢個現象修改事實既程度我覺得好細
例如一兩個字眼/符號,發生既年份

不過911係唔係撞左世貿兩座,五角大樓
同埋仲有一座娼世貿附近既,係無撞既情況下炸左??
呢個之前陰謀論睇過話有座係無被撞之下炸左,但我當時剩係知世貿兩座同五角大樓一座

我都有睇過呢個 都係今年先知世貿實際上有三橦building 無左, 可能好多人都未知

巴打講火星果樣野算係占星? 可以係邊度睇多d?

我記得明明係sex on the beach...

屌你老母
乜撚野呀
柯受良我肯撚定係表演失敗死
點撚解變左病死
開多個新topic, 有無人記得 小黑 柯受良係點死o既?

我就記得佢係表演飛黃河 之後表演失敗死左, 仲記得cctvb 既城市追擊係有特輯,成件事好突然 係意外

後來佢個仔有再挑戰黃河

表演失敗死x2

有兩位巴打話病死, 現實我都問個好多朋友, 感覺都一半半, 會唔會係我地呢個時空有黎自兩個時空既人? 可以當科幻電影FF 下

我就記得佢係表演飛黃河 之後表演失敗死左, 仲記得cctvb 既城市追擊係有特輯,成件事好突然 係意外

後來佢個仔有再挑戰黃河

表演失敗死x2

有兩位巴打話病死, 現實我都問個好多朋友, 感覺都一半半, 會唔會係我地呢個時空有黎自兩個時空既人? 可以當科幻電影FF 下

哇 我都記得係表演失敗死
我覺得電影對白既改變對於母語唔係英文既人更加convincing,因為九成係睇sutitle,誤傳率低好多

後來佢個仔有再挑戰黃河

表演失敗死x2

係咪記錯咗家驅

我都有睇過呢個 都係今年先知世貿實際上有三橦building 無左, 可能好多人都未知

巴打講火星果樣野算係占星? 可以係邊度睇多d?

係事實,不過更多就唔講啦,你有睇我其他post reply 就知我乜料到。
如果上cambridge dictionary聽
都係聽唔到個michael個"chael"音 因為係會輕聲
只不過因為廣東話習慣每一個音都發重音
所以先會發左 BA SIC CAL LY 咁
同理 comfortable

後來佢個仔有再挑戰黃河

表演失敗死x2

係咪記錯咗家驅

堅記得佢飛車但死左...係咪比d咩混淆左

後來佢個仔有再挑戰黃河

病死

病死x2

呢個真係笑左,大陸新聞全部都話佢病死
我都記得how o clock
唉又黎, 又有班人陪樓主
記得3年前有舊隕石殺左500人
但身邊個個朋友都話班人冇死到

你的名字?
留名
明明勁記得同見過5000蚊
同人講d人當我老作
搞到細個俾人笑

後來佢個仔有再挑戰黃河

病死

病死x2

呢個真係笑左,大陸新聞全部都話佢病死

google 已經全部都係病死
記憶中一直上緊高登 原本現實係上緊LIHKG
明明勁記得同見過5000蚊
同人講d人當我老作
搞到細個俾人笑

係!!!我都好記得細個見過5000蚊 前排有個po講5000蚊紙 我問我屋企人 佢地笑我 但我真係記得個5000蚊紙係啡啡地色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞