Samsung Galaxy 集中討論區 (86) Galaxy Note20|Z Fold2|Buds Live

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
Google聽到你嘅需求 an11開始所有相機app default mode唔準有味精
其實S20U同N20U個相機係咪一樣...冇衝S20U都係因為個相機,如果一樣就算Q數笠水...
fold2?
點只等到1號呀
把聲做咩撚野
其實buds live係咪今日有得買
見官網係出購買地點唔係率先登記
部Note9唔知做咩成日WIFI會變左"!"
以為Router問題,但換左新Router都係咁
仲要有時打機好卡
s20 係咪應該會減價?
N20U有新增雷射對焦鏡頭,你可以睇youtube片實測,對焦問題改善左好多
但始終個技術同pdaf有分別,弱點係對焦距離無pdaf咁遠,強項係暗光情況對焦比pdaf好
6:16「做咗好多研究同埋 research」
屌,研究咪即係 research,同咩埋啫
bud live 同 watch 3 係咪今日開賣?
發佈會之後幾耐有貨?想買隻watch 3
點解咁心急
有咩功能要一出即買 (watch series)
無 隻watch active壞咗 帶慣咗無嘢帶係心急啲
新嘢梗係早買早享受 同埋watch 3係咪好似有血壓?
好似話係人血壓 都唔唔知點量
同埋其他國家都唔知會唔會開出黎用
仲用緊gear sport
最多都係control Spotify, Samsung pay 同埋步數
用左咁耐都未壞

師兄用嘅習慣係點?除咗叉電平時沖涼洗手會唔會帶住?
我之前隻active除咗叉電24小時瞓覺去游水沙灘都帶住,用咗一年就入水,啲防水IP幾多真係信唔過
samsung門市?
依家D新機真係冇咩升級意慾
用緊note9,諗唔到有咩理由買新機,唯1理由就係要用5G,但月費仲係貴
影相果方面自己有玩相機,手機影相對我黎講只係記錄性質,唔會太care
仲有樣野係samsung機價硬左好多,遲買都唔會點平
又係喎,唔記得咗塊貼
科技野唔係咁計
講真 打機開app唔lag 乜都夠
幾時會知預訂 note 20 ultra 有咩送?
唔好意思太多post追唔切,請問hk幾時開始接受預訂note20 ultra?
唔知仲會唔會有影相花邊(彗差) 問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞