Samsung Galaxy 集中討論區 (86) Galaxy Note20|Z Fold2|Buds Live

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
7+ 11吋到喉唔到肺 用s6嗰陣深有體會 同埋samsung唔買oled不如買ipad pro
7 LCD有拖影,LCD 120HZ仲廢過oled 90hz,不了
成套s7+case+keyboard 洗唔洗成皮野
唔打機用一日應該冇問題既, 睇你用量
應該唔使 上次s6 keyboard case都係999 打7折 699可以入手
作為一個2-in-1平板愛好者
我應該會full set咁買
想iOS/An/Win都各儲一set
UV貼會唔會好麻煩,見網上又話難撕又話怕水氣咁
諗緊好唔好裸跑算
其實samsung dex, samsung flow 同 microsoft 個您的手機
應該幾時用邊個
而家真係有d亂
聽講貼咗UV之後保養會作廢?
順便問埋其實s6 256gb仲有冇降價嘅空間
其實點解大家會用Android tab?
當年只用過Nexus 7 pad
電話我由I9K用到而家咁多部都係Samsung
但係tab 一定買iPad
IPad app 有optimized 過
如果係咁諗唔過喎
dex係有線既時候用,功能最勁 (新note20另計)
flow係無線wifi連
microsoft果個可以del撚左佢
原來fold已經跌到8千尾就買到
唔知fold 2香港賣幾錢?
貼就煩d 既
除我幫個fd 拆都係用風筒吹軟d 膠起再猝走d 膠
一出就用note10 plus
完全無意慾換note20系列
有咩亂 dex係手機變laptop, flow係Samsung 自家裝備連接,phones on Microsoft係連接其他牌子
你一日搭車用幾多時間
我其實鐘意個藍色
但fold 1真心內外都唔靚
2好好多
如果再平多dd 就可以考慮下
我識人用左大半年都無問題 佢仲話好用又夠電
我等緊佢賣幾錢
如果價錢OK會想試
我估15999
唔好講笑,身為iphone忠實用家,fold 2 真係引到我,只要唔好離地價就OK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞