Samsung Galaxy 集中討論區 (86) Galaxy Note20|Z Fold2|Buds Live

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
N20個人中意佢用平面MON
不過無120hz好趕客
s20 fe
出左note20, s20唔會減價?
S7+唔係貴S7一千五咩
邊度睇到價?宜家大細機唔同Mon, 真係難揀。唔知爭幾遠

amoled係咪慳電啲?我想要細機加amoled
可以Google search tab s7 price,分別最平係649同849美元
用開ipad pro 12.9
大mon爽到番唔到轉頭
求大神講講tabs7 and s7 plus兩隻mon分別係邊
最大分別係細機LCD
大機OLED
兩部都有120Hz
我都睇咗發佈會,不過香港價唔肯定實際差幾遠。希望至少包個cover
我預HK貴700元,上一次s5e預3200元結果賣3888元 希望會送好啲嘅贈品,keyboard 平啲都好
之前都有睇開iPad pro, 但始終娛樂用途,唔洗太勁 同埋screen ratio睇片好啲

我諗住喺屋企用,攤喺張床睇pad. 但有啲驚太重 宜家部tab 都係300幾g, 大嘅s7+就成500幾

呢方面巴打有咩意見?
等得se 就出s21
大佬 係舊AMOLED板 唔關1080p事
你可以被新LED板 with 1080p姐
N20個人中意佢用平面MON
不過無120hz好趕客
s20 fe
等得fe 就出s21
我床用嘅話會用夾
貴700 唔係話美國有稅,所以個價會平過就咁轉匯率咩? 無追開唔多肯定

如果你咁講嘅,即係迫人硬食keyboard啫
我無夾呀。最多手持
我驚拗住條頸,又拎住部重tab
買pad 唔買ipad pro 你會後悔
ios我係爭個calendar app,我需要一個可以display Google calendar同task喺個monthly calendar同喺枱面有daily agenda.

同埋Android裝舊手提機模擬器易啲?
做2nd mon同dex出電視播片我都需要
佢:中意平面MON
應該咁諗
舊機減價嘅話咁新機咪冇咁大吸引力囉
所以舊機個價會仲硬過新機
永遠都係平價版先有嘅特別色

台灣 8 月 28 號開賣,香港呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞