Samsung Galaxy 集中討論區 (86) Galaxy Note20|Z Fold2|Buds Live

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
唔多用筆就S20+
多用筆就Note 20 Ultra
Note 20閹得太多
而家買s20+ 都算抵
支筆真係睇你多唔多用
我自己一個星期拎唔到一次出黎
使用率低自然會cut,趨勢黎, 留翻啲位塞電/散熱
應該唔洗嘅
S7多數承接番S6個價 ($5000中至尾)
而S7+貴S7 200美金
即係大約6000尾7000頭啦
buds同buds+講電話係咪差好遠
會唔會買s20 加galaxy tab s7 加埋同note 20 u 差唔多錢,咁咪有得用筆又有新手機
由無腳t3級別變成無腳t1級別
同埋少個位入水
兩年半算係咁啦,部機仲係幾順
12寸如果淨係屋企用就肯定冇問題
拎出街就要諗下
不過老實講我覺得10-11寸拎出街都係大
藍芽耳機唔可以長時間講電話 唔通真係要買usb c耳機咁低智?
又輪到插唔到notebook
出街用不如iPad mini. 但係要等下一部,分分鐘有mini pro
雖然未有價錢
但我覺得我會想衝S7+ LTE
無知一問 咩係t1
google左只係得個t1耳機
用住mini 5等佢出全屏mini 6/pro LTE版
跌左個橙入黎 想問下而家Samsung d售後服務好返d未
利申 對上一部Samsung 係s7 edge
今次note20 ultra好唔吸引, s20+又得128Gb唔夠用,係咪出s20 ultra好, 用緊note8
準備買s20+, 想問下係咪冇得120Hz@2K
又好似係喎,但佢有spen 都幾吸引
真 我諗零件一樣都未定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞