Samsung Galaxy 集中討論區 (86) Galaxy Note20|Z Fold2|Buds Live

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
z fold2 2208 x 1768
算唔算2k
android廠算係最好 但一定差過apple
唔知
s20+插so card 一係等s21應該有大更新
我其實用緊S10+ 然後轉左NOTE 10 LITE
用住等N20

用落幾順 電幾襟 筆幾好用
後CAM影相係S10+ 質素
係無更新差啲
s7 8+256 lte版最好。。
Resolution, 1768 x 2208 pixels (~372 ppi density) 大約oled 1080p質素
我就係睇中呢個spec
不過唔知香港賣幾錢
枝筆可以學tab 磁吸式叉電都好
學下以前Nokia
所以咪
Amazon 訂單PFS了 估計凌晨兩點出貨
睇多幾個review 遲下再摸下可能換走部pro 2018
家陣用緊s10+,其實想要番支spen
但係又買唔起note20u+z fold2

如果買note10+又無120hz
其實我睇好個dex mode
S10+ 升 Note20 Ultra 5G 算啦
點解唔可以? Buds+續航11-13小時喎,咁都唔夠你玩?
Tier,t3姐係3線,t1係1線
但強調翻呢個係無腳嘅版本,有腳嘅耳機有物理優勢 (airpod, Anker liberty 2 air)
冇辦法...佢想要mon...S7其實價錢係唔錯但...
點解唔note10+
知道等多幾個月就買N20
點知出到咁
唯有睇下z fold2做唔做到主機
其實S20系列可唔可以靠update系統而做到2K 120hz?
s7+ 太大 變左notebook咁 同埋太貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞