Samsung Galaxy 集中討論區 (86) Galaxy Note20|Z Fold2|Buds Live

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
S10+就等S21啦, 反正仲有更新
S21開始全Exynos真係要諗諗 唔明到底係咪架構食屎定咩,s20系列exynos版已經被唔少取證軟件破解左可以bypass screen lock同secure folder
咁買pixel 4a 啦
邊到講?
想玩細mon可以試下玩pixel 4a,但我真心覺得買佢點解唔買s10lite 而家三叔機一樣都係3年os update,s10lite無論soc ram mon 同電,點睇都比4a更易挨3年啦
而家個優惠已經好抵屌, 我唔覺得31/8之前會減價
Smartone出20+ 5998其實都算抵屌
利申已出機
點解而家個價好似硬淨左咁多 舊年我部note10+等左2個月已經5k入手(二手10個月保養),而家我睇一手同二手價跌幅低左唔少 明明無好似美國samsung咁官方保證2年後半價回收
details?? 現有客戶價?
好似係指定客戶
其實唔咪成日影近鏡,s20u 價錢都抵玩,不過要細舖買
現有客戶價黎 網上價無 要直接行入門市問
依家好似灰色做完,得番藍色仲有
而家出S20U不如出N20U
即時上台出都好喎
好 唔該巴打 我再諗諗先
無錯 855CPU打機都爽YY
所以依家3000左右水機一定係生腥s10lite LG V50/G8/G8S等
仲買LG
咁3000內有咩855水機?唔通你會買支那機?
S10 lite 用家 除左個mon太大之外無得輸
LG就算9數啦
價錢差好遠丫
點算鳩數都係得呢2個牌子水機揀
碌鳩其實仲諗唔諗得過?N10個家燕mon都係冇胃口…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞