Samsung Galaxy 集中討論區 (86) Galaxy Note20|Z Fold2|Buds Live

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
點做到呢個價
除低galaxy bud 會自己停音樂..... 有冇方法搞到佢可以繼續播
見n20 u啲開箱片冇人拎過盒入面的手機套出黎,係咪又冇左
見n20 u啲開箱片冇人拎過盒入面的手機殼出黎,係咪又冇左
外國好似唔跟套
係香港/中國先有
亦唔排除啲you tuber收到嘅只係review unit唔係retail unit
唔知 S20 Ultra 5G trade Note20 Ultra 5G 會 trade 到幾錢呢
Thx
我會用埋所以今日出機嗰陣無賣舊機
btw, 由S9轉S20+我覺得三叔機啲造功好似無以前咁好
呢度有冇S8死忠
硬係覺得近兩年啲新機都冇當年S8比到我咁大震撼
係咪淨係samsung機先trade到依個優惠
都係上網睇d人話有 然後直接行入門市問
s8+轉s10+等緊s21 s10+對我嚟講都幾震撼同好用
tab s7+真係好正
犀牛盾
台灣直接網上買,3日到香港
我都岩岩買個solidsuit,
不過真係好緊,
拆返出黎個時拆到我手指痛
同埋都唔知有冇太用力,而家怕拗灣左部機
唔係完咗喇咩?
我去果陣佢話灰色做到7月31 藍色無講幾時完
我都係smartone 有客戶優惠個時出左S20+,
灰色,暫時都無後悔
之前就係send SMS黎話有客戶優惠,到7月31日,想買既巴打都入去問問啦
裝左galaxy gear 個apps 都無咩?
訂左128gb Note 20U 銅色
送黑色Buds Live
再買埋銀色Protective Standing Cover
17/8 送貨
加拿大JJ
大約幾錢
$1782 cad稅後 機加protective cover
有15% discount 公司有個membership 買野有discount 有唔同公司
之前係20%off online 而家得番15%
逄雙數一個大革新 s20其實算 s11
呢個淨機價? 新客上台價?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞