Samsung Galaxy 集中討論區 (86) Galaxy Note20|Z Fold2|Buds Live

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
原來有新野
因為Samsung 自己搞咗個HDR10+ 嘛,但最有趣係同Samsung 一齊搞HDR10+ 嘅Panasonic 舊年嘅電視都已經有Dolby Vision
運費貴唔貴
如果托台灣手足買完再寄會唔會平啲
未試過睇下先
買夠錢會免運費
note 20 ultra個相機https://youtu.be/ZrFHJwkqivI
快啲俾我狗衝
冇嘅
BTW csl. trade 到 $6,980,都唔知係咪嘅

通常去到最後都會低幾舊
講緊就算最高價都係
噉我都預咗佢會揾嘢挑剔嘅,不過 Note20 Ultra 5G 出咗之後,會唔會跌多一千
唔係呀
我係講緊就算官網寫$7000
去到門市個staff會同你講得$6500
仲未計佢會驗屍扣多幾舊
個職員又西面

所以trade in我一般都係去綠色大鋪
我知,實話你個 mon 有印,機身有花扣幾嚿水
我都係打算去淺綠色嗰間買,因為 S20 Ultra 5G 都係嗰間出
其實會多幾多錢?
我又真係咁啱想trade嗰部舊機都係綠色鋪買
有冇得手機trade做平板?
我買唔夠錢就200台幣運費
原來唔係跟佢個網嘅價錢?
咁去邊度放賣機個價會靚啲
個buds同$500百八達通你哋係咪買機當晚日即刻登記? 百記個sales叫我等7日換貨期過咗先登記
好似係14日內要登記
好正呢個youtuber , 冇廢話,直接去Mon評測同影相評測,多謝分享

J左,note20 ultra 好正!
對粒豆好有興趣不過冇得實體試唔敢amazon買,有冇人知大約香港幾時先會賣行
想問果400蚊流動支付係邊到黎?
google咗好耐都搵唔到
note20 ultra影相唔止對焦快同準,zoom埋去都唔太濛,最驚喜個夜拍mode,個youtuber話冇加特效直接上相,d相已好靚,雖然未如華為夜拍mode咁誇,但已好清好光猛,當然有埋味精假假地,都理解同靚
13號吖 隻金色好過癮
舊客仲係食屎

利申仲有半年約
之前跟住第一版download咗Galaxy labs,其他三款app都用到,唯有Battery Tracker用唔到,試過del過再download都fix唔到,有冇ching解答吓點搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞