Samsung Galaxy 集中討論區 (86) Galaxy Note20|Z Fold2|Buds Live

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
用緊note 10 應該可以用多兩年
本身都諗好唔好買番note 10+試試先
本身根本冇細note呢樣野 由佢上年誕生已經係行閹割路線
9系仲有個問題係塊mon容易綠屏
https://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=28895510
其實我而家覺得s20u 抵玩,之前電訊商做緊$7200 左右,重要有八達通+buds + 減埋都係6千左右,電量重要多500mah
你講緊 Buds Live?
應該全部都係,我問watch 3
Note20 Ultra 5G 呢
s10+有

但冇note就少咗堆function
唔記得睇過邊條片話佢係一個唔專業嘅 3C 開箱 YouTuber
請問Galaxy Note20 ultra同S20 Ultra
係咪多支筆咋?
大家都6.9寸,相機一樣 S20仲大電啲
有實機咪睇住先囉, 我最想睇既都係Z FOLD 2

自從昨晚發佈會見到Z FOLD 2實機, 已經對NOTE20ULTRA少了興趣

巴打有冇Z FOLD 2實機開箱片睇?
見到佢個樣咁就已經唔係咁想睇
得BTS有真機玩
堆Youtuber 全部未收到機
屌,如果筆無用,咁緊係買S20 ultra!?
利申用緊note 10 plus 其實都已經夠哂做
只係升既話諗緊升邊部好

GALAXY NOTE 20 ULTRA 有S PEN, 前鏡10MP, 後鏡有雷射對焦, 遠攝鏡5X 12MP, 4500電

GALAXY S20 ULTRA 冇S PEN, 前鏡40MP, 後鏡沒有雷射對焦, 遠攝鏡4X 48MP, 5000電
thx..岩岩爬左文了
我部note10+用左成年,支筆最多都係用黎框片整gif圖
note20+
btw s20u點都抵買過note10+啦
用緊NOTE10+就等下年NOTE21啦
其實好撚同意
送耳機真心抵屌
應該S20 Ultra . 但個電量得唔得?最早期好似話倒水?宜家點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞