Samsung Galaxy 集中討論區 (86) Galaxy Note20|Z Fold2|Buds Live

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
送到咁鬼樣
solidsuit真係好硬
用緊20u已經想換建議你直接買note20 u
個分別係?
都係之前巴打講過嗰啲問題 ie 對焦硬傷
S20U換N20U老實講我覺得有啲不智
有錢人嘅世界
還好啦
不過未買s20u既真係唔買好過
我又唔係咁睇 對焦對日影相拍片體驗真係影響好大 加埋n20u設計真係靚好多
要對焦好當初就唔應該買S20U
一來二手價跌得快,二來升級感太細,三來等半年S21就出。
我想要真屏下鏡頭
3代OS update包唔包tab s7+
隻白色好靚
快啲俾我哋預計啦
我部n10+真係好錫住用原廠moon貼都重未撕
長期帶套冇花 就係要trade靚價上n20u
平咁多

smartone以為已算平,中移仲誇,不過要計埋佢d 貴plan價入去,實制冇咁平,因有得揀唔會用到200/300GB咁貴既plan

例如我5G 30GB 已夠用,用緊中移
note10唔好用咩

https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/4523/216398/1/
根據版主收風,三星 Galaxy Note20 / Note20 Ultra 預計會在 2020 年 8 月 13 日正式在各大零售商接受預訂,雖然目前香港會賣幾錢,未有準確的消息,但據消息來源透露,即使是最貴的那部 Galaxy Note20 Ultra (12GB / 512GB),應該都不會過萬。比較上半年的 Galaxy S20 Ultra,最高階的那部建議零售價要 $10,998
如果Note 20 ultra 128g賣$7998就好
好用 不過用咗成年 悶了
如果Note 20細機$6000就似樣番少少喇
冇可能啦 n20u 128gb 8598咁上下啦
係就爽
送埋buds live就即屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞