Samsung Galaxy 集中討論區 (86) Galaxy Note20|Z Fold2|Buds Live

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
方便好多 galaxy watch1 jj
官方keyboard cover最好 佢個背板可以調好多角度 又可以保護住spen 基本上係佢最好
tablet平mon就唔好貼uv啦
垃圾先達,同埋第一頁個post 都係講先達個間垃圾,要叫人remove 左佢唔好幫佢賣廣告
都有耳機同八達通500送,因為呢樣係samsung offer既,
以我所知就應該要現有客戶,不過因為我用左smartone已經好多年,唔知會唔會有分唔同類型客戶
合約就唔駛加長,亦都唔駛轉plan,剩機買,不過要確保一年內唔由smartone轉走
而家買就好啦,我7月22日買係送buds,但過多兩日就話送buds+

BTW,buds同八達通500我差唔多3個星期都未收到confirm email
原美手機貼膜專門店
第一次去都好好地 之後第二次衰咗成粒音量鍵甩咗 仲要話唔關佢事 建議下個post入黑店list
即係docomo,我都係個間貼,佢耳筒+制位都有封hoda膠紙防入膠水,又清埋邊位殘膠,最多放埋你單case#1做參考
有封,但都入膠,我開關制都壞埋,samsung 唔肯整,壞一粒制,成個mon 換,要2千蚊
點解
係曲面先要uv膠防起邊
唔知喎, 上面有巴打話6舊
唔知s7有得買嗰日 keyboard會唔會同步發售呢...
有咩case好推介
最緊要就cover到個鏡頭
屌 差啲諗住過去
好彩有人上嚟report
之前都係有巴打介紹其實第一次都好好地 點知第二次奶嘢 仲要咁撚不負責任 下個post blacklist佢啦
搵到張鄰國三星對uv貼既通告。

拎Bud+封確認信要等幾日架好心急
Active 2真係好撚抵屌,啲spec同功能幾乎同watch3一樣(只係少左個手勢操作同physical bezel,但你都可以買ringke隻case模擬翻bezel感覺
莫非換電之後又要幫襯翻triskin?
但係tablet邊到貼mon貼好
Triskin 有冇load 唔到指紋問題
而家note 搞咩
我自己iPad就求奇揀左張at $2xx ,貪佢滑
無,一切正常,本身打算幫襯hoda,而家咁睇真係不了 費時搞壞粒制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞