木結他求介紹

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
佢真係好有心,練左手結他黎等自己知道初學者有咩困難。
https://www.justinguitar.com/guitar-lessons/how-to-tune-a-guitar-for-beginners-b1-101
唔講咁詳細啦
驚比人保留法律追究嘅權利
你講啲唔講啲咁曖昧似haters多啲喎
咁樣做生意法,有hater好正常亦好合理
點解咁多hater,你問自己啦牙峰
專登上黎講人壞話 近排睇得太多風向post 已免疫
而家目標係taylor 114e或者GS-MINI mahogany
想知點評價大家
又唔洗話我係呀峰既
我真係好奇點解你知咁多但又唔講哂全部姐
想大家杯葛峰xxx但就淨係講結論 「總之佢唔啱」咁真係好難令人信服
呢位一出聲就係鬧交嘅新朋友,我地已經傾結他傾左廿幾頁,唔知係咩人想帶風向呢?
114e 宜家通利賣幾銀?
114不了,寧願你儲多d 錢上214
Taylor 由200字頭開始先叫做比較有質素。

利申:非Taylor 用家,用緊全單
同意,Taylor起碼要2字頭以上model
但又要講,同一價錢有更好選擇
同意上面位巴打所講

另外GS mini 的確係唔錯,不過都係偏貴

呢個價錢可能細廠品牌已經上到全單

同埋你要有心理準備,買完Taylor 至少出多一兩千去執加setup,真係7-8成有暗病 (甚至明病例如飛橋)

真係好鍾意Taylor 嘅話,去通利買個陣記住要Check 清楚
咁如果4-5k有咩選擇
最好通利有得試
仲等緊你話我知2系贏到咩牌子嘅全單啊
心急人上
估唔到咁劣
想問下大家 去邊度買比較好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞