[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(18)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
Grado優秀設計嚟,啲parts甩咗自己都整得返
x^2/a^2+y^2/b^2=1
托住舊磚行街隻手都攰
擺褲袋奀住大髀不斷發熱
唔係ip 依家無3.5啲player 死得仲快

Ching 唔諗下zx507?
定你自己要usb dac
Grado唔係一向都係手工差佩戴感極差只係sell獨特聲咩
啲字甩晒未

我戴hpk 時個頭dup 前dup 後隻耳機就會跣走左
你真係大師兄
我係用PS1000e的,聲就真係好正,聽rock冇一隻可以有佢的感覺,不過佩戴感就好差,好有興趣聽下Joseph時期的Grado
喺肥花見到HD800 好似好便 有少少想入 但係之前玩開IEM
所以想問下前端冇咁好會唔會反而唔好入HD800
唔明 佢唔係已經幫你換哂?
我反而prefer 4.4 同線短啲 不過earpad 就唔清楚
Btw HD800 嗰聲有冇咩iem 係類似

有feel
平有平玩啦,amp用THX個d唔貴,都係under 4k,再平d用O2又得
線用原裝就得
慢慢upgrade又得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞