[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(18)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
你擔心個4.4座俾人隊爆咗好過
仲有就個screen邊角位會崩
拆座嗰度蜜汁豬腳師兄提過我
只要插入去唔會跌出黎應該OK

我見post76嗰度有人換過兩次底板
買過冇保機唔係好搏得過
另外在想問吓,有冇人會攞黑磚去健身房度玩?
幾年前去Sony都試過,部機都好重手下
攞去健身房聽歌會唔會戇鳩咗啲?

我主要都係做運動嗰陣聽
戇唔戇鳩呢就好個人既 我就覺得唔戇鳩
睇你啦 個人覺得 想舉鐵同聽歌兩樣都兼顧到/音樂>舉鐵
咪用黑磚
如果純舉鐵 就用無線 因為你都唔會focus到係音樂細節到
利申返 個人感覺 唔代表個個人都接受
並非引戰 小弟都係黎學野
全新除咗要自己跟佢官方runin之外冇咩唔好
usb 2.0 同3.0關唔關事? 應該唔會唔岩用?
我2,3 年前係DxA 買 都係7000 鬆啲渣嘛,。。仲要送原裝皮套

做尖就同sports true wireless 啦
用dap 同有線耳機 啲韓好快up 壞/爛
汗*
超級冷氣房,玩左成兩年冇咩汗
而家淨係擔心部機太重
你舉野舉一下都一部黑磚既幾十倍啦巴打
咪玩啦。。。。同埋黑磚唔算重了。 無記錯嘅話唔夠300g...
唔奇。都出左好多年了。 不過買黑磚之前要主意
要自己過歌,佢係無usb port, 要用佢條原裝閪線叉電。如果你想買多條係office 用,多謝200元

同埋你無得用spotify, tidal, moov....etc
agger 條線可能kick到啲器材 同埋又企又訓部機會唔會唔小心跌落地
仲有。。 如果耳機唔係用平衡線嘅嘅話就慳返啲錢算。 黑磚個se 輸出同垃圾冇咩分別
agger, kick 線真係好容易發生,我以前仲會用有線iem 時, 比黨鐵入雜條野kick 線kick 過無數次,kick 到條線入面啲線芯斷左無聲都試過, 有一次直頭kick 到左邊耳仔隻cm 監生扯左出黎,痛到仆街。
如果耳機日日都用,對自己好少少唔過份。
我最初都係換電腦sound card,買埋HD600。之後見amazon特價買左denon 7200+denon 310 DAC。而家都有衝動上HD800S
denon 310夾hd600如何?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞