[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(18)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
打手巴係咪有kph30i 係amazon買?
直接係官網買
subscribe news 仲有平
我會去埋GOOGLE MAP睇下件貨去到果個位係邊度黎
+1
我仲會睇埋架貨車行過邊條路,都幾好玩(?
我用er3 先之後再換咗er4p
其實兩者非常接近。唔AB 其實唔太分到。 最大分別係ER4P 高頻extend 得高過ER3.

如果接受到直入耳道嘅話。 ER系列真係好耳機,值得擁有.
我倒返轉,一開始買條er4p聽咗7年聽到爛
買咗ER3SE
之後先補返ER4S

有啲想儲埋4B但冇曬貨
答非所問兩樣野係有關係

根據sampling theorem,你最少要兩倍既sample rate去capture signal。所以CD既最高頻率係20KHz。

雖然係日文,但人地圖文並茂解釋點解
https://e-earphone.blog/?p=1323052
我必須重新評價aeon2C
好聲唔難推、耳墊舒服易變型(應該冇點影響左右聲道平衡)

原來係隻X7S偏咗聲搞到我誤會咗佢
搞到心思思想收隻SP200嚟代替佢,咁啱得RCA畀佢

叻啦叻啦
三節膠接受唔到

早排去聽力中心整耳印
話見我耳道紅扑扑 但又唔係受損
我戴CM 如果個設計耳道長少少都覺得好唔舒服
3 節膠正 灰色果隻ok . 透明果隻有啲人會帶到痛
英文source:
https://youtu.be/Ultp3tofA6Q
Sony
玩開有研究嗰班全部潛曬水
剩返啲一係行家一係on9仔
冇人答問題好撚正常
呀屌佢
最近想RIP碟入落部player 醒返起部機一直都讀唔到碟
岩岩拆開部機 先發現之前搵人砌個部機 個光碟機淨係插落火牛到 冇插落老母板個display又 頂住個插位
要買個外置光碟機黎用
想儲錢呀
題外話 rip 碟 光碟機買read係咪夠做 定要買RW
好似最基本要Pioneer bluray RW drive,因為用料好d同個光頭係Pioneer做
然後個 CD drive case, e.g. https://item.rakuten.co.jp/ratoc/rp-ec5-u3ai/

所以巴打不如求其買個Asus usb dvd drive算
再正路d就插返條SATA data 線啦
我都想插返條SATA 線呀
但個個插頭比張DISPLAY頂住
插唔到 所以諗外置光碟機
最好搵隻EAC有profile嘅機啦
Asus啲USB DVD-RW有啲冇profile做唔到accurate rip

折張display落黎先唔得咩?
希望呢邊可以維持現況耐啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞