[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(18)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
話時話之前嗰個眾籌練習講嘢嘅口罩係咪冇咗?
無。 除非你搵到第一批未開盒貨
而且你只可以用無線叉電。一插線佢就會自己係background update firmware.
原版firmware 直頭搭lift 啲好大聲嘅風扇聲都唔係好聽到。祇係有少少聲

我知道呢件事之後,特登用炒價買多個未開盒嘅,到依家都keep 住第一版firmware.

唔知咩黎..
我都係幾年前去大阪買
可惜耳牛無乜牌子日本平又啱既
耳牛就無必要係日本買了。除非日本限定或者vintage. 否則呢啲野香港一定平啲
Hushme
要隔音好,其實cm 同er4 系列應該最好架啦
做得fit 既cm 隔音好過晒啲ANC.
都有仆街嘅。但日本買野就

1. 不能講價
2. 服務好到難以置信

呢兩點就算係金科玉律

同埋我買二手野中意係日本買,因為真係好專業同老實。 有啲咩改動,換過咩,condition, 咩瑕疵等等,全部都寫得好詳細同埋真實。
真係好均真。
好似要打磨架喎師兄。。不過我都唔係好熟diy iem..仲要cm 真係完全唔識
試下3203/3204?
好耐之前鍵盤post睇過 呢隻好似都ok好用
topre落lube唔係落係個軸到咩
應該唔會掂到rubber dome?
唔該晒巴打,香港有無得買?
我主要想lube 埋彈弓 contact pcb 同dome 個位
個switch 已經夠靜,係啲彈弓聲好煩
香港我唔知有冇賣 我唯一一次買係去外國網買
lube彈弓好似好複雜
有冇考慮換彈弓
lm
thx ching
唔該晒巴打。我研究下。
換就應該唔會了。你唔lube 佢,換咩單弓佢compress/decompress 都會有少少"當" 一聲
啱啱終於插咗sata線
我用EAC RIP碟
想問下 個bit rate應該揀咩?
佢本身default咗768 隻歌會由10.67MB 壓到得7.93MB
如果我揀1024 隻歌就會由原本既10.67MB 壓到得返0.4x MB
乜唔係bit rate越高 檔案越大咩?
想買個5百蚊樓下既無線headphone黎平時電腦用,想問下巴打有冇呢個RANGE既好推介?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞