[KPOP] K-Pop 2020討論區(15)

1001 回覆
13 Like 9 Dislike
D造型同隻舞
分部門係好事, 但資源錯哂, 公司搵咁多, 人又唔肯請多D, 宣傳其實無論個人定團體都係三大中既垃圾
嚇親
i’m a little monster
唔知點解
我覺得jimin唔止欺凌呢3個
其他人多多少少有
雪炫除外
又靚又型
@不好閉嘴吧

【獨家】防彈少年團6人成為漢陽網絡大學研究生

7日據漢陽網絡大學透露, 包括隊長RM在內,Suga, J-hope, Jimin, V等5人今年進入了漢陽網絡大學經營研究生院廣告媒體MBA課程. Jin於2017年進入東大學院,目前正在休學.

所屬公司BigHit Entertainment的相關人士說明:"成員的研究生入學不是與兵役相關的事項, 都是因為有學業的意志而升學的. "
@ 不好閉嘴吧

據說是RV irene &澀琪 小分隊MV公開推遲的理由.jpg
在MV預告2中有這樣irene拿著刀的場面
但是這一部分在整個MV中都被刪掉了 應該是由於審議規定而拖延了. ​​​​

@韓國me2day

【NEWSEN】7月6日(美國當地時間),據Billboard榜單最新數據顯示,BLACKPINK回歸新曲《How You Like That》獲得Billboard「HOT 100」榜單第33位。至此,BLACKPINK 5次進入「HOT 100」榜單並且兩次進入該榜前40位。此外,《How You Like That》還獲得Billboard「World Digital Song Sales」榜單1位以及「Top Song Sales」榜單2位。
成個MV好正
以後類似Bad boy呢種嘅concept
係咪得小分隊先見到
個MV都幾多DANCE PART 係咪真係過唔到審批刪左唔少

係咪呢part 太色情
係我問題?
點解睇唔出依part同色情有咩關係
好多摸臉part
Twitter D海外飯好興奮
韓國係咪唔接受?
定係關les事韓國咁恐同
柾國仲係本科生。
仲有就嚟kiss 嗰part
SM 今次咁痴線嘅
單眼佬都知係避兵役啦
仲要講多果一句
全球大明星團唔通無啦啦想讀返書咩
泰民一輯個封面咀埋都照出街
避乜q 得特定專業先有得避
快d嘴埋去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞