[KPOP] K-Pop 2020討論區(15)

1001 回覆
13 Like 9 Dislike
每集都重播走音四五次
再幫佢剪埋啲表情
@不好閉嘴吧

<上傳了疑似抽煙照片的The Boyz 官方賬號>
(另:此處為禁煙區域)

@韓國me2day

【theqoo】9日,電視劇《秘密森林2》主題海報公開,該劇是一部主要講述了無法感知感情的檢察官黃時木(曹承佑飾)和正義溫暖的刑警韓汝真(裴斗娜飾)一同揭示隱藏事件真相的秘密的追踪劇。演員還有全慧珍,崔武成,李浚赫,尹世雅等。公開的海報上主演們神情嚴肅,身處迷霧之中彷彿被困住。 “希望沉默的人,都是共犯”這句話背後隱藏這什麼秘密呢?讓人充滿了好奇。該劇將接檔《雖然是精神病但沒關係》,並於8月在tvN播出。

@韓國me2day

【starnews】9日,YG娛樂公司表示,BLACKPINK的youtube官方頻道總點擊率突破100億,這個數字令人震驚。此外,訂閱者人數也迅速增加,短短一星期內從4000萬名上升至4100萬名,成為繼Justin Bieber, Marshmello, Ed Sheeran, Eminem, Ariana Grande之後訂閱者第六的藝人,在女藝人中排名第二,同時也是訂閱者超過4000萬人的第一個非英語圈藝人。
連燈
BLACKPINK:虛火+東南亞女團
自己個隊: 有樣有實力點解紅唔到+underrated+聽罪隻耳有問題
連登愈反愈紅定律又中

(e 咪住先,佢地賣碟應該唔掂架喇,成班路人包括我都係上吓youtube聽下免費歌咁啫)
https://youtu.be/OxPPdI9AqX4
睇埋個對比仲好笑
佢呢首歌隻舞好好睇
Oppa食煙好man好型
哩隊野印象中都幾多醜聞
啲staff係低能定點
出post前唔識check清張相有冇問題先post㗎咩
九月睇吓初動咪知
我估應該會破女團初動記錄
除非YG印唔夠碟,唔係諗唔到點解破唔到
淨係支那都買五十賣隻啦
其實bp除左係yg同埋鯰魚乞人憎之外都冇咩好講
連燈
BLACKPINK:虛火+東南亞女團
自己個隊: 有樣有實力點解紅唔到+underrated+聽罪隻耳有問題
連登愈反愈紅定律又中

(e 咪住先,佢地賣碟應該唔掂架喇,成班路人包括我都係上吓youtube聽下免費歌咁啫)
九月睇吓初動咪知
我估應該會破女團初動記錄
淨係支那都買五十萬隻啦
希望地皮生生性性啦
其實都好慘
比mnet evil edit 真係點都死
同埋同yeonjung 比唱歌 個個都死架啦
只不過佢柒得太樣衰 走晒音
呢隻做cb 咪算囉 又岩summer
總覺得M&H做多左
唔係個個stage 都冇咁大對比其實
佢唱其實唔差嘅
但係就無咩觀眾緣
不過都幾慘同少女同期做練習生
少時撈到收山佢就不停重新出道

奶埋共 破百萬不是夢
支那公司仲有成12% YG股份 支持佢地等於支持支那
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞