[KPOP] K-Pop 2020討論區(15)

1001 回覆
13 Like 9 Dislike
K-pop post係比對Kpop有興趣/中意K-pop 嘅人一齊傾下K-pop
K-pop post無任何立場
不論你係邊個歌手/團既fans
都歡迎大家討論!
大家可以係依個post
post下有關K-pop 嘅最新消息
post下最新既MV 節目 歌......
如果你係岩岩接觸/對K-pop有興趣嘅人..
可以盡情問有關K-pop 嘅問題
我相信巴打/絲打們都樂意解答
全部去哂爆料區?
lm
Lm
Lm
搬過黎先
燦美家姐IG STORY

【pann熱議】曾是AOA出道組的Ladies Code恩妃 ​​​​

喪禮個件事有冇圖 我GOOGLE搵唔到
月底11週年

[Kpop]T-ARA討論區[2] 幾時女王們先再集結
https://lih.kg/446842
作為queens 呢幾日係撚咁比某d elvis拎出嚟做擋戰牌 條氣真係好撚唔順
LM
咩事
隔離個爆料post
爆料區係咪即係鳩Up 同FF?
個個好似係講到自己係娛樂公司做
Aoa單野 d人係撚咁將mina同花英條臭西比
話唔想aoa做tara2.0
邊有得比 到而家我仲記得佢地有幾慘
Sexy love跳robort dance係因為唔洗笑條跳舞
由咁好前景 到咁多年都紅唔番
將tara同jimin比 有無考慮過queens感受
你追開就會知
當追故咁睇都幾fun嘅 勿認真
推post推得咁快你知咩料啦
如果唔係條臭西
T-ara真係可以去到少時個level
依家聽番d歌仲係好好聽

大概係叫人地停止對佢既攻擊
之後啲人話明明係你開始先
雪炫同佢咁fd會唔會俾人屌到退埋一份
到時就得返aoa cream
aoa 應該無架啦,而家有機會雪炫既事業都玩完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞