[KPOP] K-Pop 2020討論區(15)

1001 回覆
13 Like 9 Dislike
即是點
其實年年夏天都會有消息話出女團
根本佢哋就無能力消化其他concept
加上本身淨係樣又唔夠其他女團靚
講真 保守少少可能仲留得住客源
你係好奇既 可以SEARCH下佢地以前MV解析
好過聽D冇留意既傻閪係到9UP
保守又話保守2.0 3.0
試新野又話保守可能仲好
Oh My Girl係音源,YT過咗GFRIEND
GFRIEND 搞乜咁差
一句講曬queendom
有咗知名度啲人咪鍾意囉
事實Gfriend上年周圍去開concert
係韓國係無討論熱度

我唔係飯又點會search佢地以前啲mv分析嚟睇
你係buddy就好心總結一下點解個故事要以銀河為中心啦
個kpop post就係咁用架啦
下下嗌人傻閪都幫唔到你隊GF
幫乜9
等D傻西繼續憑空係到FF作D自己中意既解釋出黎
借問聲 個POST係咁用?
導狗以為個個好似佢咁痴線反twice反到仲follow得密過真飯
其實都唔關風格事
係今年兩首主打都好悶
上次首主打咪又係保守 最後都係收皮
如果Labyrinth做主打就唔同晒
咁用嘅意思係有問有答 為之討論
你直接SKIP左我話你鳩UP
你係咪即係認左
個POST係咪乜9都唔知 連SEARCH下都懶 出黎9UP咁用 😂😂
定左個結論 比人屌先問😂😂😂🤣
你諗下咁樣好唔好笑先
明明一開始好多都話首歌幾好 點知見到韓仔個面冇乜反應就話好唔掂
有心寫個故事駛乜局限主角一定要係銀河
dc惡夢系列個mv故事夠首首都連貫 但會唔會又係次次將d主角比哂同一個人?
拎d強詞奪理嘅理由去話人鳩up
yuju消失完之後強推佢個程度真係好核突
你話yuju爛完聲所以比高音佢唔緊要 駛唔駛c位/mv主角同d dance break都比埋佢

你既意思係YUJU休息完一排之後 公司硬推銀河做晒MV主角
我先出黎屌你一直冇跟開
你E家又UP乜春 可以次次唔一樣
冇跟開咁又點
事實係就算係要延續故事唔一定要強推一個人做主角
不過你盲粉又點會明
你講到係YUJU之後比佢做主角
明明本來MV故事線 銀河就戲份比較重
OMG爬下爬下拎咗月冠
首海豚仲係咁揪得

GFRIEND 連APRIL 音源都輸埋
講埋先#901問即係點 我好聲好氣叫佢GOOGLE下MV解析都有問題?
我屌係屌上面件自以為既傻閪炸WO
屌 我都留意到
根本成績差就跟住屌一屌
April 有成員拍完套大熱劇喎
出新歌討論度100分啦

公司又搵唔到綜藝上
又搵唔到劇拍,連網劇都冇
大熱歌又唔搵吓佢哋cover
一句講曬出咩歌都無討論
同首歌無關,係韓國focus唔到佢哋
所以先target歐美風博下新焦點

人出名嘅話你出首生日歌都all kill啦
唔通生日歌又特別啱韓仔口味?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞