[KPOP] K-Pop 2020討論區(15)

1001 回覆
13 Like 9 Dislike
V仔夫人=大吹打=ONCE
GF BP RV黑黎
吹到bh咁勁托 有料就唔會本土都搞唔掂
BP ENCORE片都係我PO先 點黑
如果佢唔係話正在活動中,第一隊一定諗起MissA
Hater多好多喎你係咪誤會咗啲嘢
MissA秀智都係靠自己彈起,再捧佢姐. Jennie 一出黎就小公主。
呢個都似
唔係個條係頭飾黎 放咗落rose到做腰帶咩
個個headband嚟
或者4minute
仲活動緊喎
dia
但彩妍101前已經出道
之後先彈起
會唔會係孤孤單
雖然實際收咗皮
如果佢唔係話正在活動中,第一隊一定諗起MissA

4minute唔係解散咗啦咩
@鳳凰天使TSKS

#Woollim代表李重燁道歉# Woollim娛樂代表李重燁就醉酒直播中的暴行以及粗話爭議進行了道歉。以下是Woollim娛樂公司的官方立場全文:

您好,我是Woollim娛樂的代表李重燁。

首先對我在instagram直播中出現的輕率及不恰當的言行表示道歉。

無論多麼親密的關係都不應該在直播中做出這樣的言行,確認了視頻內容後向在場的兩位藝人表達了歉意。

看了節目感到不舒服的人,還有長久以來一直支持Woollim所屬藝人的粉絲們, 還有兩位藝人,再次向各位表示歉意。

今後會格外注意言行,確保不要再發生這樣的事。對不起。
彩妍
佢地應該唔算係活動中掛

Soyou
諗起個大陸妹微博私人ac follow埋話鳩小娟啲ac 都似似哋
佢同孝琳把聲同以前差好遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞