[KPOP] K-Pop 2020討論區(15)

1001 回覆
13 Like 9 Dislike
差極都唔會數白欖
臭蟲論。
條友牆頭草嚟 以前就痴住香港人個名 見大陸好搵就話自己china man
Got7 係衣家僅有成日唱live既隊,冇左隻蝗就perfect
主唱係ok,但係又唔夠exo個三個勁,rap又唔夠bts個三個,所以成隊唔上唔落。
條仆街連頒獎禮表演都夠膽划水
人間chanel都冇佢咁無恥
@漂亮虎咚咚

【初動】 SF9 mini 8輯 <9loryUS> 706xx張

​歷史初動紀錄
​190220 mini 6輯 <NARCISSUS> 204**張
190617 mini 7輯 <RPM> 270**張
200107 正規 1輯 <FRIST COLLECTION> 687**張 ​​​​

@漂亮虎咚咚

【初動】 Red Velvet-Irene&澀琪 mini 1輯 <Monster> 1174xx張 ​​​​

參與exo ig 活動
依排上大陸個選秀節目係咁講 我們隊 我們以前babababa
想知咩事+1 冇點留意got7
Coming soon左唔知幾耐
確實日子都冇
@漂亮虎咚咚

看上去實在是毫無誠意的SF9接力舞蹈(熱帖評論破2000)
2019樓:讓剩下的粉絲都寒了心的沒誠意,自己給自己挖坑跳
2090樓:靠粉絲生活的人在給粉絲看的視頻裡這麼沒誠意這不是找罵的事兒麼
2073樓:看了整個視頻,剛開始還行,越往後面越一塌糊塗,幹嘛呢

http://t.cn/A6yow9uJ?m=4526156236675983&u=6389872027
好似一向都冇咩心機接力,尤其達淵,路雲
太陽次次都好俾心機
太陽好多時都被佢哋感染左架
就好似Now or Never果次
作為偶一天之後入坑既Fans 想講之前既「唔認真」係搞笑同有活力既 今次好明顯係好頹唔多想跳果種
佢哋無咁多人識果時d歌同編舞正好多 good guy同新果首編舞都麻麻地 仲要跳得唔齊
雖然下年就有人入伍 但都希望佢哋比人罵完可以拎返d衝勁出來啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞