[KPOP] K-Pop 2020討論區(15)

1001 回覆
13 Like 9 Dislike
基本上除左最大果個係建國大學外 其他都係網絡大學 唔係好知讀黎做乜
都係掛個名姐,起碼都叫研究生我諗如果金碩珍唔係做練習生前就考到建國,佢都讀網絡大學
佢係打算做演員的
為左考入建國一直都有去上演藝補習班
再講 咁既講法好有問題下 咁sm果班名牌畢業既係咪應該全部都讀網絡大學畢業
唔係個個藝人都讀書廢 唔好用自己偶像既水平套落其他人到
嗱,我冇其他人讀書廢,只係大家個方式唔同
我係army我都係咁講,以佢地依加咁既地位,唔通仲去課室坐定定上堂,網絡大學咪輕鬆啲掛個名
【news1】據美國福布斯網6日(本地時間)報道,防彈少年團今年1月發行的正規4輯《Black Swan》獲得104個國家和地區iTunes Top排行榜一位,打破了阿黛爾之前的記錄。2015年10月阿黛爾發行的《Hello》曾在102個國家和地區iTunes Top排行榜位於一位,防彈少年團時隔五年打破此項記錄。
noted
Noted with thanks
槍就得但刀就唔得?
隔離隻熊嘅表情
佢哋要免役使鬼咁煩咩,直接話唔免役就唔回歸已經得la
唔係成日都有刀架咩...
唔知佢地遲d會唔會成隊一齊當兵呢 減少空白期
邊度揾出黎 Twitter?
做咩掉咗Ryan
好慘呀ryan
勿忘忙內CHANMI都曾經出走
仲要短裙紅左先出走
成件事真心好迷
Ryan慘
個男人就自己攞嚟啦
EXO 3000日就出youtube video唱自己歌
燦美有講過係壓力大走咗去
佢話係Jimin周圍揾佢最後係火車站帶咗佢番公司
@韓國me2day

【體育朝鮮】[YG市值增加1220億韓元,BLACKPINK認證'YG孝女'] BLACKPINK新歌《How You Like That》發行以來連續取得好成績,今日獲得了Billboard“HOT100”榜單第33位,《How You Like That》mv僅32小時點擊量就突破1億次,僅7天點擊量就突破2億次,連日來不斷刷新Youtube歷史記錄。 BLACKPINK在不斷創造記錄的同時,也給自己的所屬社YG公司帶來了很大的經濟利益。

據數據統計,從YG單位股價來看,6月26日BLACKPINK新歌發行當天YG的股價為每股3.25萬韓元。 10天后的7月6日,YG股價每股3.92萬韓元,每股增加了0.67萬韓元。從市價總額來看,短短10天內從5916億韓元猛漲到了7136億韓元,YG的市價總額增加了1220億韓元左右。 2019年BIGBANG前成員勝利引發的Burning Sun事件造成YG公司僅半個月就損失了1100億韓元的市價總額。此次BLACKPINK的回歸收益給YG公司帶來了可觀的收益。 BLACKPINK接下來會創造怎樣的新紀錄,受到全球粉絲的高度關注。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞