[KPOP] K-Pop 2020討論區(15)

1001 回覆
13 Like 9 Dislike
垃圾韓狗點解要咁對gfriend
低過Fiesta
blackpink: 無樣無實力點解紅到+聽眾有問題
girlfriend: 有樣有實力點解紅唔到+聽眾有問題
Gfriend都有實力?上次crossroads淨係開咗一場mic同埋樣都有保留。
Gfd 有樣⋯
本身不予置評
睇完今次mv 表示⋯⋯
隻歌真係麻麻
gfriend 點解要走呢d 曲風呀
我覺得無晒特色
外型我又唔係好大意見 但曲風變到同其他女團咁上下唔係咁慣
唔好行sexy 啦
好似crossroad 咁咪幾好(當然唔會發夢返去rough 個種)

希望日本個邊如果仲出歌會唔係呢類風格
yuju唔知係咪聲帶傷左之後已經冇左靈魂
eunha d高音刺耳到
開唔開mic又唔係佢哋決定 未必完全同實力掛鉤
如果照你咁講嘅話佢哋一開始出道嗰年開mic率100%咁實力咪好好
姐係咁講啦,你開mic都唔代表你有實力嘅,好似twice咁。但係你連mic都唔開又點有實力?姐係你從來唔煮野食,但係就話自己煮嘢好勁,咁又點證明自己?
你等負皮點人數啦
而家Gfriend 兩日銷4萬5,一星期應該同上一隻差唔多,
音源又唔算好,睇黎呢團前景真係有D危
殘體死開
唔講以為gfriend從來冇開過mic
開mic與否又唔係佢哋決定 照你咁講 而加少開mic=證明唔到自己=冇實力?
近排kpop嘅趨勢就係越嚟越少開mic表演 我都唔欣賞呢一種趨勢㗎 但問題係兩者同gfriend冇實力有乜瓜葛
gfriend唱功一定冇mamamoo咁top㗎啦 但我就唔會覺得係去到冇實力囉
好奇一問 咁對你嚟講咩團先叫係有實力

13日下午播出的《聽到傳聞》中,演藝部記者表示:"這個女子組合一出道,特定成員就非常引人注目。"
接著他說"而且所屬公司也只支持了那個成員。 所以其餘的成員們剩下的時間和嫉妒心都很重,問題並不是心理上的問題,而是讓那位朋友被孤立。 有時候觀眾用眼睛都會看到。"
對此,主持人問道"現在進行時?",演藝副記者回答說"是的。 現在進行時"(正在活動中)
預咗㗎啦 好奇撘下嗲姐

整容整到成隻鬼咁
jennie
諗唔到,blackpink Jennie ?? 但Lisa 好似今年都捧,今次cb mb造型都有落本
嚇死
其實呢個post講咩女團先唔會有負皮 rv?mmo?
18線cb eg bvndit/dreamcatcher/loona呢d有人po mv都可以勁多負皮
以我成日PO女團新歌MV經驗
一二線都一堆負皮
lisa係冇得佢唔捧 除左韓國本土之外worldwide trend lisa都拋哂其他人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞