[KPOP] K-Pop 2020討論區(15)

1001 回覆
13 Like 9 Dislike
不過睇得出之前都係Jennie d造型特別靚。 今次cb係對翻其他mb好少少咁。
少時呱 應該就唔會收咁多負皮
突然轉風格啲韓國人都唔buy 但又好似番唔到去以前個種青春校園風 都可以話係進退兩難
最慘都係jisoo冇資源 冇part 連廣告商都排擠佢好似adidas咁
新歌stage造型有一場仲要重用rose條腰帶做頭飾
Rv都好多負皮
呢幾隊18線次次都好慘
都無做啲咩
Weeekly今年既新團,冇任何負面新聞,無論係公司自身或師兄師姐團都係低調冇咩負面黑材料,貼張宣傳圖都收好多負評唔知係咩玩法?

其他出名少少組合我都get到係咩原因會收負評,唔係自身問題就係同公司有關
但細/低調公司出既組合我真係諗唔明
三大出既多數負評都正常丫
人怕出名豬怕肥既道理
前兩隊有成員之前已經出道過,算唔算係"黑"點
而Loona又有港女
更正:搞錯左BVNDIT做第二隊,佢地冇人之前出道過
仲以為你咁勁知邊個再出道
搞錯左做Pristin成員組既HINAPIA
隊名又係全大階兼九唔搭八
曾經係飯仲睇過兩三場演唱會 但個人覺得今次首歌真係佢哋最難聽既主打...連down落手機都廢是 加上個風格擺明唔係泡菜會鐘意既 聽完一句都唔記得
音源flop左咁多但銷量仲有keep住升 d死忠真係好長情 可惜公司策劃真係。。。
仲要得jennie solo過 歌名仲要係solo
負咪由佢負囉 有人覺得唔好聽咪俾負 有人覺得唔想睇咪俾負 唔係got7 ikon咁負20 30都係正常水平啫 貼貼下就有人睇架啦
負評得勁果啲係接近100
早幾日有個post講Weeekly新團唱歌好似ok都收20個以上負評
純粹覺得個負評風氣幾搞笑
連登kpop風氣-為負皮而負皮
連佢地係邊個都唔知
總知負皮左先算
見到有咁多負評,負評埋一份
JYP打手一定係最多
Crossroads我覺得幾好聽又聽得出係女友出品
呢隻蘋果⋯
其實點都會負 唔係自己鍾意=負皮
發夢個陣可以嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞