[KPOP] K-Pop 2020討論區(15)

1001 回覆
13 Like 9 Dislike
真 其實唔明啲人放得咁大嚟睇有咩用
除咗mk仔條撚屌啦 佢抵俾人針
@韓國me2day

【ins】10日《閒著幹嘛呢?》節目官方ins發布,SSAK3 Cover的第一首歌曲《在夏日里(原唱EUX)》音源將於明晚6點公開!

@鳳凰天使TSKS

昨日進行了更新的Highlight官方主頁,梁耀燮將於8月30日退伍,李起光將於11月18日退伍,孫東雲將於12月8日退伍,Highlight的完整體活動不遠了!​​​​
@韓國me2day

【starnews】 2020上半年Gaon Digital部門TOP10。
1.ZICO《Anysong》
2.CHANGMO《METEOR》
3.張凡俊《在搖曳的花叢中感受到了你的洗髮水香氣》
4.IU《Blueming》
5.Red Velvet《Psycho》
6.曹政奭《Aloha》
7.Gaho《Start Over》
8.Noel《Late Night》
9.樂童音樂家 《 HOW CAN I LOVE THE HEARTBREAK, YOU’RE THE ONE I LOVE》
10.IU《 Give You My Heart(愛的迫降 OST)》
唔明點解唔用stay tonight 黎comeback, 明明霸氣咁多
得返四個人
在搖曳的花叢中感受到了你的洗髮水香氣
個spider formation 好睇, 鐘意佢哋走killer mode
(完整體)
洗頭水正呀 上年9月出到依家仲有日榜廿幾位 好聽過Anysong先啦
anysong 愈聽愈討厭
紅歌唔紅劇
明明套劇好好睇
OUI新推出的男子組合 #WEi# 官宣!!!目前成員有金東漢(202),張大賢(202),金曜漢(404),姜碩華(404)
https://youtu.be/ioy7a2sLAxw
啲樣好似冇咩記憶點
Teen Top做咩用舊歌comeback
紀念下10周年...
一日限定special stage咋 唔係comeback
金東漢一個吊打全部
係都要人拖飛機
佢哋youtube channel啲update背景係pledis練習室嚟 所以應該仲係under pledis管理嘅
同埋聽講佢地宿舍係喺pledis樓上
韓成洙嗰陣好似係話唔再做izone製作人only
青春呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞