[KPOP] K-Pop 2020討論區(15)

1001 回覆
13 Like 9 Dislike
JYP真係聖人,班𡃁次次做埋d衰野俾人入佢數都唔炒9佢地
應該問有邊隊fans會滿意自己idol間公司
@漂亮虎咚咚

【初動】 Weeekly mini 1輯 <We are> 99xx張 ​​​​

新團黎講算幾好
真 白藝潾離開咗JYP之後好似都撈得好掂 依家Jamie都多咗好多曝光機會其實係咪JYP唔識捧solo歌手
擺明係
快手到
總結
Jimin同時欺凌有慶mina
其他成員係旁觀者唔出聲
成團都可以玩完
應該仲有choa 佢ig都係淨係冇follow jimin
咁其他隊員可以點?
我明白旁觀都係幫凶
你叫雪炫自斷米路同傳媒講阿唔通?
點睇都係公司唔做野
爭少少就過萬
冇記錯今年新人排第二都係賣得1萬3,4到
佢地應該爭到第二返黎
第一名係有404成員既Cravity
另外5條友咩都唔做真係講唔通喎
你既意思係其他5個同公司講定對外先
如果同公司講 被害者講唔會仲好D 咩
比我都食花生啦大佬
其他個幾個又唔紅
團內既事好多時團內可以解決
唔一定要公司講,除非真係好惡劣
有咩理由5個女仔可以睇住1個女仔蝦另外2個女仔都唔幫下手做下調停
呢樣都唔做睇得出隊內關係一定有問題啦
即係好似少時飛走Jessica 咁團內解決?
每個本部得廿幾人,成間公司二百幾人,團又多,跟本唔夠人手
cls 思維
佢地當然可以選擇唔出聲
所以依家mina 有慶爆出黎
佢地個個比人屌都係自己拎黎衰
依個係做旁觀者 助長欺凌既代價 係抵死
唔好拉埋少時,Jessica有冇抑鬱症先?有冇係ig話俾前隊友欺凌先?宜家問題係另外五個見到mina俾人欺凌十年都冇出聲、冇阻止,老實講一人一句或者出手護一護都解決la,jimin又唔係葉問,一個打七個咩。呢件事jimin係施暴者,另外五個係加害者。
唔通因為要整菜個個鬼面cg所以先遲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞