『薪火post』BNO 續期資訊(89) 睇頂置 HMPO簽收後45個工作天內更新

1001 回覆
15 Like 2 Dislike

e express 去 uk 岩岩恢復服務
如果想透過空郵但較經濟方式
寄文件去 uk 可以考慮
我有個提議,你睇睇點

我建議第二個post中間快遞嗰度咁改

「建議使用FEDEX / UPS / DHL / e-express / TNT,不建議用順豐」
想問下我bb仔個本護照無簽到名,請問係咪最好簽個名先寄去英國?定唔簽都得?

同埋authority個到我都簡錯左UKPA個個,有咩方法可補救?
ching 想問係dhl 簽收有冇show邊個?
我剛寄,佢簽收寫Load Bay security ...
因為懶得搵返本passport 但之前影低左個number
比晒data佢 岩岩禁左lost & stolen
勁快相隔一分鐘收到兩個email

-You have reported your lost passport.
-Your passport has been cancelled. Your reference number is
想問下我bb仔個本護照無簽到名,請問係咪最好簽個名先寄去英國?定唔簽都得?

同埋authority個到我都簡錯左UKPA個個,有咩方法可補救?

E-express !又諗起眼淚巴單case
有passport no 嗰啲又好似真係比較快啲!
睇doc
我喺"What nationality is written on your passport"果度手殘簡Q錯左other,
請問影響大唔大?
無都好快,都係等左1日
想問點解我本bno個Authority 係British Trade Commission Hong Kong
寫信話揀錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞