(多圖)Youtube厹事件懶人包-ricko

1002 回覆
1130 Like 36 Dislike

駁唔到

高質

我講既就係呢個意思
Maybe 1999

樓上好似有條友話得我一個覺得冇問題

連登仔係咪唔抵得人去攻擊人?

言下之意即係做狗公冇問題啦 反正都冇拖拍 又可以周圍搵女插

係架 單身既話佢做D乜都冇對唔住D乜野
同埋厹如果單方面FLIRT鳩人人地唔show佢/表現出厭惡既 而佢又繼續flirt人呢d就真係厹喇
有來有往都話鳩人厹 咁佢自己都係狗乸啦屌

所以班女都唔係好得去邊
依加只係一班mk鬼打鬼
到底點嘅記憶力先會記得邊個打邊個

你wtsapp history 日日清架?
D錄音聽到打冷震啊屌你
推到佢仆街
Pish
推推下都就快爆post
D錄音聽到打冷震啊屌你

寶寶
唔係話撐ricko
第一樣野 你點知佢flirt d女果陣single定拍緊拖 假若係single既flirt女有咩問題
漁翁撒網只係其中一種大量同一時間flirt唔同女既方式 但有咩錯先? (前提係佢散左single緊, 如果拍緊拖就)

第二就係 明明d女自己送閪比人屌送到上面 自己又唔反抗 跟手爆出黎話人呃蝦條 想公審人 請問家下d o靚妹中學畢業未中文攞u架 知唔知"呃"係點解呀?

你話條mk仔一次過flirt咁多條女又食咁多女 頂多只可以話佢品德有問題 但絕對冇錯 有咩好公審

反而我見到既係一大堆毒撚冇女食又唔識溝女係到圍爐屌鳩人地食咁多女 酸撚到呢

駁唔到

高質

我講既就係呢個意思
Maybe 1999

當初我都唔知佢同其他女仔flirt 但係有一次我發現左佢同咁多女仔flirt所以先分手 我都唔想再多講啦 我希望你地明白啦

真。絲打現身!
係機會喇!厹們!

絲打? 我想問你樣野 佢溝你個陣係咪都係用圖中類似既說話? 如果係既 你都幾抵死
唔係話撐ricko
第一樣野 你點知佢flirt d女果陣single定拍緊拖 假若係single既flirt女有咩問題
漁翁撒網只係其中一種大量同一時間flirt唔同女既方式 但有咩錯先? (前提係佢散左single緊, 如果拍緊拖就)

第二就係 明明d女自己送閪比人屌送到上面 自己又唔反抗 跟手爆出黎話人呃蝦條 想公審人 請問家下d o靚妹中學畢業未中文攞u架 知唔知"呃"係點解呀?

你話條mk仔一次過flirt咁多條女又食咁多女 頂多只可以話佢品德有問題 但絕對冇錯 有咩好公審

反而我見到既係一大堆毒撚冇女食又唔識溝女係到圍爐屌鳩人地食咁多女 酸撚到呢

駁唔到

高質

我講既就係呢個意思
Maybe 1999

咁都叫絕對無錯

駁唔到

高質

我講既就係呢個意思
Maybe 1999

同埋厹如果單方面FLIRT鳩人人地唔show佢/表現出厭惡既 而佢又繼續flirt人呢d就真係厹喇

咁有d女仔會覺得直接拒絕人唔係咁好

呢樣野唔係一個籍口
你係唔受flirt唔受人地做埋晒d"厹"行為 直接d say no係一個好撚正常既反應
用"覺得直接拒絕人唔係咁好"呢一個原因去掩飾自己其實暗地裡都接受厹flirt你呢個行為既事實 人唔笑狗都吠啦
到條女如果flirt鳩條仔 你又會唔會咁樣幫條仔話直接拒絕人唔係咁好呀? 你咪又係淨係識話人厹唔夠定力鳩痕想扑野唔識拒絕人囉
屌你老母呢條mk真係好撚樣衰
點解可以食到咁多女
暫時未負責任
你重要過我條命呀
真係好撚酸。。。咁撚樣柒又矮又mk都有人送上門 餵貓都唔得要喇咁嘅柒樣
唔係話撐ricko

駁唔到

高質

我講既就係呢個意思
Maybe 1999

厹真係有樣睇
呢d樣 + 懶好笑懶social 都中99%

呢啲樣都食到咁多女先好笑

駁唔到

高質

我講既就係呢個意思
Maybe 1999

咁有d女仔會覺得直接拒絕人唔係咁好

咁屌閪都唔say no你做乜咁多事?
利申:狗公死全家
https://youtu.be/nHNWX-ih950

再重溫錄音,唔好俾佢停
唔係話撐ricko

駁唔到

高質

我講既就係呢個意思
Maybe 1999

咁都叫絕對無錯

有前提既情況下
的確係冇錯
你覺得有錯係因為你道德觀念接受唔到一條仔同時溝咁多條女姐

我都好想比ricko哥哥奶西

好靚仔
點解我唔撚夠mk
咁撚柒都食到咁多女
dllm

首你要有20萬人訂閱你個channel

呢樣真

你身邊無mk fd一樣係咁口花 咁mk?
咪一樣係食咁多女
撚下撚下狗 隻狗又唔撚見左
咁嘅樣都食到女
撚下撚下狗 隻狗又唔撚見左

好叻仔ar
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞