(多圖)Youtube厹事件懶人包-ricko

1002 回覆
1130 Like 36 Dislike
姣婆遇著脂粉客
有乜好討論
男既淫賤不在話,d女既又犯賤自動送上門....真係2邊都唔值得幫

唯有幫手推一推,繼續食花生
抵啦
mk們是非,我細細聲講給你
佢乜水

有冇人講解下毒撚唔睇YouTube

mk youtuber fans主要係初中小學雞 無他

佢係YouTube有乜嘢噏定係無定向鳩噏

睇咗十秒其實......有乜好睇
擺明係你班連登毒撚冇蝦條呃葡萄人地啦,有女攬你班毒撚仲唔衝去奶咩

一腳搭幾船喎 老闆

有得做花花公子你地真係唔做?起完底就企道德高地[red一個人靚仔就會覺得一切係必然囡囡送上門][/red]

不敢苟同
乜水啊好撚柒
見到呢d頭就

但d白痴女人類總是...唉
擺明係你班連登毒撚冇蝦條呃葡萄人地啦,有女攬你班毒撚仲唔衝去奶咩

一腳搭幾船喎 老闆

有得做花花公子你地真係唔做?起完底就企道德高地[red一個人靚仔就會覺得一切係必然囡囡送上門][/red]

不敢苟同

垃圾?
我有得屌你老母我屌唔屌呀
之前好似睇過佢一兩條片講外國生活
估唔到有咁多妹妹仔送上門比人食
推到完場
唔係自己送上門咩
唔好再話班女啦人地都好慘

再話就無其他臭西爆條死mk既料架啦
其實有咩可憐 個絲打都on99

同意,雖則條仔都唔好,條女自動送上門
其實有咩可憐 個絲打都on99

同意,雖則條仔都唔好,條女自動送上門

一心想玩貓
垃圾都好放上嚟
Mk仔女既野
仲醜撚過我照鏡 啲五官好柒 尤其個死人鼻
唔係自己送上門咩

乜撚野邏輯
自唔自己送上門唔會改變到佢係狗公呢個事實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞