(多圖)Youtube厹事件懶人包-ricko

1002 回覆
1130 Like 36 Dislike
但講真(某)啲女仔都姣婆遇著脂粉客咁款.... 叫人老公...

呢句辣興連登仔,嬲撚到
一做講左拍緊拖flirt女就另當別論啦
成班傻鳩以為我係打手 笑撚死人咩用屎眼睇野架

從來我地只係屌鳩佢同一時間flirt好多條女既狗公行為。一直得你一個覺得冇問題,之後我話大家觀點唔同,你就問非所答,邊個唔夠嘈成個小學雞咁。各位巴打有眼睇。

上面有巴打叫唔好同你嘈,你就話人唔夠你嘈啊! d行為成個小學雞咁!

一定係一直得我一個覺得冇問題啦
好似係你先至選擇性失明喎

面對現實啦

咁又如何 你可以話佢flirt女呢樣野係唔岩咩? 拍緊拖果陣咁做係唔岩 但single果陣你吹佢唔漲架喎
況且對comment都係話佢同時對多個女仔flirting 但提都冇提過係咪拍緊拖果陣咁做喎
連登仔咁靚仔但女都屌唔到

真正屌到女既連登仔點會周圍同人講

有問題係在於道德上 而唔係行為上wo

9唔答8 唔夠人嘈就拉去第二到。

咁又叫九唔搭八 咁咩先搭八呀師傅

成個post覆得最多個個係你

得閒撚下狗又何樂而不為

你比人撚緊?

唔知邊個撚邊個呢

你唔係覺得你撚到人?

第一件就撚到你啦

無follow佢 講啲咩
連登仔咁靚仔但女都屌唔到

真正屌到女既連登仔點會周圍同人講

咪係 唔通搞臭自己咩
呢個post酸撚到呢
條狗公都幾多護主犬

得閒撚下狗又何樂而不為

你比人撚緊?

唔知邊個撚邊個呢

你唔係覺得你撚到人?

第一件就撚到你啦

你覺得你真係撚到
Wfc
呢個post酸撚到呢

乜都話酸
你估個個都係狗公咩
為咗屌閪就咁撚仆街嘅事都做出
似你酸多d喎
C9_sneaky 唔該你追post啦屌 一直都講緊佢拍緊拖既時候都有鬼其他女
屌ig嗰度有條友叫趙子龍,應該係浩南fans嚟
呢個post酸撚到呢

乜都話酸
你估個個都係狗公咩
似你酸多d喎

原來都仲有正常既巴打
ricko既呃蝦條功力夠唔夠江炳龍高呀

好想知佢點解釋
啲妹妹仔又係天真咗啲
畀人氹幾氹 上屋企睇貓就真係睇貓
要睇貓 去貓cafe唔好?
上得屋企就預撚咗 我睇唔慣條仔周圍撩女
但唔認為啲女係無辜 覺得係抵死
你自己送上門仲怪人 真係好天真好傻

隻狗公係仆街 但d女唔抵幫
個個味成熟既女想做萬幾like既狗公女友駁出位
女人真係好易混笨
佢有女朋友周圍聊女屌就話姐
加下兩方單身亦都係情願下扑野
最後就因為唔鋸佢聊其他女屌唔專一就屌佢 你地女人最引以為傲既第六感呢?
咁都睇唔出佢係呃蝦條?
起底感覺似係酸 女既亦都唔係受害者囉
我認我係酸呀 你比我我都想周圍屌女萬幾個like
Btw 睇人仆街最開心 不過條狗公做到youtuber 都一定知道香港人三分鐘熱度既心理 過一星期。再搵女屌過

都話佢有女既時候都有flirt 女囉

但唔代表啲女可以喺度扮無辜扮慘㗎?
又真係佢哋貼埋去嘅 點都講唔通憑咩喺度公審人 又講到好冧好sweet
有女都flirt固然仆街 之但係香港大把賤男都係咁 我個Ex都係因為咁而唔要我 只係佢身份特別啲 20萬訂閱先引起咁大件事 真係好想睇佢落機個表情會係點 佢個Ex喺ig live緊 有無巴絲講吓佢講咩

得閒撚下狗又何樂而不為

你比人撚緊?

唔知邊個撚邊個呢

你唔係覺得你撚到人?

第一件就撚到你啦

你覺得你真係撚到
Wfc

吠幾聲黎聽下先啦
好想知佢點解釋
啲妹妹仔又係天真咗啲
畀人氹幾氹 上屋企睇貓就真係睇貓
要睇貓 去貓cafe唔好?
上得屋企就預撚咗 我睇唔慣條仔周圍撩女
但唔認為啲女係無辜 覺得係抵死
你自己送上門仲怪人 真係好天真好傻

隻狗公係仆街 但d女唔抵幫
個個味成熟既女想做萬幾like既狗公女友駁出位
女人真係好易混笨
佢有女朋友周圍聊女屌就話姐
加下兩方單身亦都係情願下扑野
最後就因為唔鋸佢聊其他女屌唔專一就屌佢 你地女人最引以為傲既第六感呢?
咁都睇唔出佢係呃蝦條?
起底感覺似係酸 女既亦都唔係受害者囉
我認我係酸呀 你比我我都想周圍屌女萬幾個like
Btw 睇人仆街最開心 不過條狗公做到youtuber 都一定知道香港人三分鐘熱度既心理 過一星期。再搵女屌過

都話佢有女既時候都有flirt 女囉

但唔代表啲女可以喺度扮無辜扮慘㗎?
又真係佢哋貼埋去嘅 點都講唔通憑咩喺度公審人 又講到好冧好sweet
有女都flirt固然仆街 之但係香港大把賤男都係咁 我個Ex都係因為咁而唔要我 只係佢身份特別啲 20萬訂閱先引起咁大件事 真係好想睇佢落機個表情會係點 佢個Ex喺ig live緊 有無巴絲講吓佢講咩

咁身為公眾人物應該檢點d

得閒撚下狗又何樂而不為

你比人撚緊?

唔知邊個撚邊個呢

你唔係覺得你撚到人?

第一件就撚到你啦

你覺得你真係撚到
Wfc

吠幾聲黎聽下先啦

C9_sneaky: 我護緊主
推到佢仆街

得閒撚下狗又何樂而不為

你比人撚緊?

唔知邊個撚邊個呢

你唔係覺得你撚到人?

第一件就撚到你啦

你覺得你真係撚到
Wfc

吠幾聲黎聽下先啦

C9_sneaky: 我護緊主

唔好理佢啦 講嚟都嘥氣
呢個post酸撚到呢

乜都話酸
你估個個都係狗公咩
似你酸多d喎

原來都仲有正常既巴打

根本正常一個男仔都唔會咁
係好多依d狗公搞到所有男仔都會有閪屌就狗衝
有咁嘅思想嘅男仔真係好撚戇鳩
吾你老母 絲乜撚野打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞