(多圖)Youtube厹事件懶人包-ricko

1002 回覆
1130 Like 36 Dislike
公眾人物就要係聖人又係on99諗法
Ricko只係做番佢自己 d女都係做番自己

淋病都係做返自己
成龍都係做返自己
公眾人物要做聖人真係on9

屌你老味唔比兩邊都錯既咩
用下你個死人腦啦
啲女on9啫
係佢呢個年紀 未知咩叫愛情
一下子咁多女fans 好難忍得住 個個花花世界

你可以話佢年少無知 不過起碼佢爽左先

咪當買個教訓

無follow佢 講啲咩

開直播但乜都話唔回應
話自己唔係受害者 因為自己當時係有女朋友既身分

個個都以為自己係女朋友身份
不過佢又真係Ricko公開承認嘅女朋友
都係想證明畀人睇 自己溝到條靚女啫
其他小妹妹?公開?發吓夢啦

淋病都係做返自己
成龍都係做返自己

用下你個死人腦啦

我有話兩邊都岩?
你起哂鋼咁到底明唔明我意思
唔好再話香港點解咁樣 咁小事上面都有一班港豬係到 洗撚酸佢咩 生到佢樣衰我就真係心酸

淋病都係做返自己
成龍都係做返自己

用下你個死人腦啦

我有話兩邊都岩?
你起哂鋼咁到底明唔明我意思

我講左兩個point 你又明唔明?
C9_sneaky 唔該你追post啦屌 一直都講緊佢拍緊拖既時候都有鬼其他女

咁另一個問題又黎
就當佢拍緊拖FLIRT其他女係仆街既 仲要FLIRT得咁明顯
條女又會唔知?
但條女又肯比佢繼續FLIRT喎繼續一齊 咁怪得邊個?
人地有本事食得住條女 令條女要吞聲忍氣
BASE ON佢地關係入面咁姐係兩邊都係有個AGREEMENT係你有你出去FLIRT女 我有我忍
係佢地角度係冇問題架喎 覺得有問題係呢班客觀撚睇唔過眼人地咁有"本事"姐

上撚左腦,佢flirt 女點會俾條女知啊,偷食緊唔通直接同條女講我偷食啊,你吹啊?
緊係要強調自己係女朋友身分啦!利用完人上完位
繼續推!推到佢仆街!
C9_sneaky 唔該你追post啦屌 一直都講緊佢拍緊拖既時候都有鬼其他女

咁另一個問題又黎
就當佢拍緊拖FLIRT其他女係仆街既 仲要FLIRT得咁明顯
條女又會唔知?
BASE ON佢地關係入面咁姐係兩邊都係有個AGREEMENT係你有你出去FLIRT女 我有我忍
係佢地角度係冇問題架喎 覺得有問題係呢班客觀撚睇唔過眼人地咁有"本事"姐

上撚左腦,佢flirt 女點會俾條女知啊,偷食緊唔通直接同條女講我偷食啊,你吹啊?

Stop la 某部份人選擇性失明
唔好再話香港點解咁樣 咁小事上面都有一班港豬係到 洗撚酸佢咩 生到佢樣衰我就真係心酸

最後果句岩聽

身為小學教蓄 見到我既女學生有follow ricko。。真令人擔心

開直播但乜都話唔回應

條女真係唔靚 個口好怪

咁另一個問題又黎
條女又會唔知?

上撚左腦,佢flirt 女點會俾條女知啊,偷食唔通直接同條女講我偷食啊,你吹啊?

緊係唔會啦!

咁另一個問題又黎
條女又會唔知?

講到好似flirt到就冇問題咁

睇字啦師傅
痴線 咩叫上得屋企預算左啪

我認同無野係會預左既,邊個話上人屋企一定要仆野先。諗下啦,將來你個女跟人返左屋企係咪預左搞野啊?到時大左肚,記得唔好屌條仔,因為呢樣野係預左架

妹妹仔雖然細個 但起碼都16, 17歲啦
係有責任保護自己 佢哋選擇上個男仔屋企
上人屋企之前唔諗吓會發生咩事㗎咩?
厹仆街死
我又唔覺得佢有咩問題 係個傻閪自己撲埋去,條仔仆街大家都知,你情我願既野冇得賴

開直播但乜都話唔回應

條女真係唔靚 個口好怪

可能喺班妹妹仔當中 佢最靚
而且 michelle大過佢 可能ricko好呢味

咁另一個問題又黎
條女又會唔知?

佢岩岩應該係想講
佢聊女既手法 應該係眾人皆需要知既漁翁散網式溝女屌閪法
從佢打字既語氣同口吻 正常女仔都應該分析到 講依類說話既人係一個點樣既人
受依類說話之如 仲肯做佢女朋友
岩岩巴打係咪想咁講? 定係我理解錯

咁另一個問題又黎
條女又會唔知?

你自己都咁撚大聲話佢係條YOUTUBE CHANNEL COMMENT FLIRT女啦你當佢條女盲唔識上網?
唔係話撐ricko
第一樣野 你點知佢flirt d女果陣single定拍緊拖 假若係single既flirt女有咩問題
漁翁撒網只係其中一種大量同一時間flirt唔同女既方式 但有咩錯先? (前提係佢散左single緊, 如果拍緊拖就)

第二就係 明明d女自己送閪比人屌送到上面 自己又唔反抗 跟手爆出黎話人呃蝦條 想公審人 請問家下d o靚妹中學畢業未中文攞u架 知唔知"呃"係點解呀?

你話條mk仔一次過flirt咁多條女又食咁多女 頂多只可以話佢品德有問題 但絕對冇錯 有咩好公審

反而我見到既係一大堆毒撚冇女食又唔識溝女係到圍爐屌鳩人地食咁多女 酸撚到呢

駁唔到

連登仔睇佢唔順眼已經係公審理由
你見換心mk,撞車學生妹,做好心捐肝都大撚把人批鬥
就應該明依條mk憑咩甩到身

岩呀 我睇到有堆人曬時間屌個馬騮MK就覺得好笑
仲要拉埋港豬黎講 傻西YOUTUBER黎架咋 關政治撚事咩
落機未啫佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞