(多圖)Youtube厹事件懶人包-ricko

1002 回覆
1130 Like 36 Dislike
d女都on9
咁嘅撚樣都仆埋去俾個閪佢屌
終於可以收佢皮

幾時到大J 笑波子

無錯 就係唔鍾意依班人 理得佢地有無食片 只係覺得佢地啲片好on9 問心 剪接真係有心機?睇下ming仔先講野 idea? 睇下captv 無他既 香港人係鍾意人啞忍 鍾意垃圾

抄歌狗CAPTV都上到神枱

笑左 佢咪又係抄左一兩條 其他全部有抄既? 到底你有無睇過?
終於可以收佢皮

幾時到大J 笑波子

無錯 就係唔鍾意依班人 理得佢地有無食片 只係覺得佢地啲片好on9 問心 剪接真係有心機?睇下ming仔先講野 idea? 睇下captv 無他既 香港人係鍾意人啞忍 鍾意垃圾

笑左 佢咪又係抄左一兩條 其他全部有抄既? 到底你有無睇過?

咁MR都係俾人抄一兩隻歌姐
點解又要狙擊佢地
成個大陸仔咁撚樣都食到女
比佢呃個d係咪弱智 定係盲

最撚辛苦係個頭 又厚又重

好似有個鳥巢係個頭咁

小心啲一陣有人追擊你
睇完個post真係⋯⋯
屌你老母咁都溝咁撚多靚女
D女隻眼係咪盲撚左定痴撚左線
可唔可以推撚埋佢個ex 條臭閪經常媾啲出位YouTuber

咁多個ex 講緊邊個啊

michelleyiuyiu
見佢成日去sunny live又同ruby男朋友勁close 又ming仔 記得佢之前拍過屈人氏廣告又扮無拍過 成20幾歲人學人扮明星 同個厹一撚樣

成日去sunny live不停comment 冇人理佢都自言自語

成日喺度我班BB點點點
佢好似同班BB有個Whatsapp Group
裡面班BB當佢神咗拜 而家啲妹妹仔真係痴咗撚咗線

咁lun樣都有fans

有睇佢snapchat果啲都見過佢勁常性同啲仔拖手 佢係sunny live扮可愛扮純!咪又係同條厹係床上非常淫亂 本來佢未同條厹一齊既時候係同另一條仔一齊緊,之後見條厹上左位啦,再痴埋條厹到飛左本來既男朋友 可以睇得出佢幾臭 同厹分手前又同第個出街又卿卿我我 2個都係玩家
利申 堅料!可以唔信,不過就想推到呢2條仆街死

等我仲以為佢真係咁GFable
但你點知佢哋喺床上面咁淫亂 MORE
不過Ricko咁耐以嚟都只係公開過佢同Michelle
咪又係貪人哋靚女先話畀人知溝到個女神
你哋班妹妹仔有無畀Ricko哥哥公開過你哋嘅關係呀?無吖嘛?仲唔快啲醒!
我醒起有條片係同條女拍 條女好正
原來唔止

上面好似有,不過...
https://youtu.be/utThOSCgz4M

你條柒頭想做演員?
先唔講演技
講身高 你無 身型 又無

慘撚得過你 淨係識係到打字笑鳩人
終於可以收佢皮

幾時到大J 笑波子

點解又要狙擊佢地

係小學雞先會追擊Mr 好似你追擊我依句說話咁 明字
終於可以收佢皮

幾時到大J 笑波子

點解又要狙擊佢地

花生價格上漲
原來唔止

上面好似有,不過...

你條柒頭想做演員?
先唔講演技

行王祖藍路線
鍾意口花花mk係咁架啦
原來唔止

上面好似有,不過...

你條柒頭想做演員?
先唔講演技

好過你先 feel到你出到黎又柒又毒
花生繼續食
終於可以收佢皮

幾時到大J 笑波子

點解又要狙擊佢地

咁多個ex 講緊邊個啊

michelleyiuyiu
見佢成日去sunny live又同ruby男朋友勁close 又ming仔 記得佢之前拍過屈人氏廣告又扮無拍過 成20幾歲人學人扮明星 同個厹一撚樣

成日去sunny live不停comment 冇人理佢都自言自語

成日喺度我班BB點點點
佢好似同班BB有個Whatsapp Group
裡面班BB當佢神咗拜 而家啲妹妹仔真係痴咗撚咗線

咁lun樣都有fans

有睇佢snapchat果啲都見過佢勁常性同啲仔拖手 佢係sunny live扮可愛扮純!咪又係同條厹係床上非常淫亂 本來佢未同條厹一齊既時候係同另一條仔一齊緊,之後見條厹上左位啦,再痴埋條厹到飛左本來既男朋友 可以睇得出佢幾臭 同厹分手前又同第個出街又卿卿我我 2個都係玩家
利申 堅料!可以唔信,不過就想推到呢2條仆街死

等我仲以為佢真係咁GFable
但你點知佢哋喺床上面咁淫亂 MORE
不過Ricko咁耐以嚟都只係公開過佢同Michelle
咪又係貪人哋靚女先話畀人知溝到個女神
你哋班妹妹仔有無畀Ricko哥哥公開過你哋嘅關係呀?無吖嘛?仲唔快啲醒!

Michelle都靚?
條友垃圾 都要有班on9港女衝去俾佢屌架
鍾意口花花mk係咁架啦

睇完個post真係好撚勵志
屌我由今日開始周街拎10個後生妹電話先
原來唔止

上面好似有,不過...

你條柒頭想做演員?
先唔講演技

行王祖藍路線

不過王祖藍真心勁 扮女人扮到咁有錢 依個真心酸
原來唔止

上面好似有,不過...

你條柒頭想做演員?
先唔講演技

好過你先 feel到你出到黎又柒又毒

係囉可 feel大晒啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞