(多圖)Youtube厹事件懶人包-ricko

1002 回覆
1130 Like 36 Dislike
真多打手

抵班女比人食 咁撚低b
品格咁又問題 都可以唔理 勁
條友好醒
統一叫寶寶
直入sex 話題
叫人上屋企
分分鐘2日搞掂一條女,屌完都唔知咩名果種

推到佢仆街
由頭到尾冇撐過佢 講到我好似撐條mk仔咁 盲反又冇point淨係識針對人地外在條件攻擊
除左酸味我真係聞唔到其他味喇

佢最討厭都係同時間flirt 唔同女姐

但明明呢樣野係冇撚有錯
我醒起有條片係同條女拍 條女好正
原來唔止

上面好似有,不過...
https://youtu.be/utThOSCgz4M

你條柒頭想做演員?
先唔講演技
講身高 你無 身型 又無

慘撚得過你 淨係識係到打字笑鳩人

呢到大把人靚仔過佢又好條件過佢啦。只可以話你小學雞未見過世面

邊忽話過條mk仔靚仔呀? 玩得李星多眼都盲撚埋?

我只係話除左樣貌上之外其他條件好過佢既巴打大有人在。 學下中文先啦!

唔認同 樣貌上 都屌打佢啦
唔想再見到個post好心痛,咁撚柒都食咁多女
由頭到尾冇撐過佢 講到我好似撐條mk仔咁 盲反又冇point淨係識針對人地外在條件攻擊

擺明係唔鍾意佢 咁又點?

咁你咪柒囉 反又反得大聲過人又冇point但又以為自己大條道理咁 收皮啦
痴線
根本係私怨
仲要屈幫口既人打手
我醒起有條片係同條女拍 條女好正
原來唔止

上面好似有,不過...
https://youtu.be/utThOSCgz4M

你條柒頭想做演員?
先唔講演技
講身高 你無 身型 又無

慘撚得過你 淨係識係到打字笑鳩人

呢到大把人靚仔過佢又好條件過佢啦。只可以話你小學雞未見過世面

邊忽話過條mk仔靚仔呀? 玩得李星多眼都盲撚埋?

我只係話除左樣貌上之外其他條件好過佢既巴打大有人在。 學下中文先啦!

紅字咩黎
一日就有4個女仔出黎指證,睇怕佢地都只係冰山一角

Sor 未夠一日,係4個鐘先岩

但明明呢樣野係冇撚有錯

佢同大媽一齊緊既時候都有flirt女真心無錯?
推到佢仆街

咁你咪柒囉 反又反得大聲過人又冇point但又以為自己大條道理咁 收皮啦

無自由簡架? 一定要鍾意佢? 唔係發生依件事已經唔鍾意佢啦 啲片咁撚on9 無既巴打一定好鍾意睇

但明明呢樣野係冇撚有錯

唔洗同佢廢up啦條友應該打手黎
一日就有4個女仔出黎指證,睇怕佢地都只係冰山一角

Sor 未夠一日,係4個鐘先岩

好似幾個都打埋啲5p字,應該都係啲小妹妹on99咁衝埋去比佢食

又多幾件出嚟等埋單啦
唔知ricko男神會唔會拍片跪玻璃

無自由簡架? 一定要鍾意佢? 唔係發生依件事已經唔鍾意佢啦 啲片咁撚on9 無既巴打一定好鍾意睇

真係咩質素嘅人就有咩質素嘅fans

但明明呢樣野係冇撚有錯

試下睇下我前幾頁個reply先
港女都係犯殘

冇話你冇得揀架 係你反得黎冇point反得柒咋嘛
真多打手

抵班女比人食 咁撚低b
品格咁又問題 都可以唔理 勁

冇睇過咩ricko 啲片 睇個懶人包淨係覺得mk 仔同 mk 妹扑野 而班mk妹都係濕住俾佢屌 俾人玩完就走出黎扮無知純情,第日個mk妹大個左就係咁扮可憐搵毒撚埋單

關鍵
未一齊同一時間溝幾多女當然唔係問題
但好心同左人拍拖就修心養性 如果覺得咁樣都無問題既絲打 唔該你地唔好話比男人玩

但明明呢樣野係冇撚有錯

收擋啦!傻鳩。觀點與角度不同,你係咁拉埋人認同你個套把撚咩!事實係大部分人覺得有問題!

有問題係在於道德上 而唔係行為上wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞