(多圖)Youtube厹事件懶人包-ricko

1002 回覆
1130 Like 36 Dislike
明明自己都係雞 ,話人厹

自願腿張開,點知遇到player就發爛咋
上得佢屋企就預左扑野架啦,真係撚貓咁簡單咩屌
只可以話啲on9妹唔識保護自己
其實有咩問題 一個食女 一個自願比人食 戇鳩鳩

咁激動嘅你
自己送上門都叫俾人呃
送到埋口
佢有d似林俊杰

邊忽似
我fd見過佢話佢真人好撚樣衰
btw,推到佢仆街
繼續推
報左警未
留明

話時話 其實唔靚仔只係懶係型果種小mk 大家唔好再話佢靚仔好嗎
仲有 矮撚到仆街
其實有咩問題 一個食女 一個自願比人食 戇鳩鳩

咁激動嘅你

睇哂我d留言先啦柒頭
其實自己‘中’個頭埋去,唔怨得邊個
只係比人爆左出黎條mk厹同時溝咁多個搞柒自己
不過幫推

話時話 其實唔靚仔只係懶係型果種小mk 大家唔好再話佢靚仔好嗎
仲有 矮撚到仆街

諗起之前比人圍屌佢段外國讀書離地片
係到chok樣挑眉 明明成隻馬騮
啲女真係冇腦
之前睇過佢一條片 樣又柒又唔吸引
咁多智障妹fans

唔知破左幾多條女處
可能衰十一
撚貓 你咪係隻貓囉
曖昧咁耐約你上屋企預左啦 反抗話唔想我又唔信佢會霸王硬上弓 睇對話都知條女心甘情願

倫敦金d客都心甘情願

有無拎住枝槍迫你簽丫
舉個例都舉好少少啦慒撚

喂喂喂你條垃圾知唔知自己講緊乜撚
你睇下自己講左咩組織下自己邏輯先衝出黎柒啦
我咪講撚左心甘情願囉
所以咪無拎支槍囉
問問問屌你老母拎支槍仲會心甘情願?
用下你個豬腦啦柒頭
以後咪撚狙擊我行家呀
d客都心甘情願
講d野支持我個point 個腦裝屎

反諷柒左仲咁大聲 真係肉酸
拎班乜撚都唔識既廢老做例駁你真係第一個 返去庇護工場啦傻閪

咩都唔識既廢老?
proof?

用亂輪黎類比你係得既人類不嬲唔係一夫一妻

我屌你老母=亂倫?
你係我細佬?
見到班垃圾連基本道德都無就係到中二病真係好撚惡頂

就算我唔同個看更講道德
喂 屌你 靚仔就可以一腳搭幾船 做皇帝? 乜撚野道理

想同做唔做係兩回事
個個男人都想同靚女扑野
但你會唔會周街強姦d女
唔係無犯法就無錯既

有姦咩係啲女送上門,又類比錯誤

同你條廢閪講都曬撚氣
你睇撚下香港法例乜撚係強姦先好冇
根據啲女女呢啲行為一定係老強嚟
除非佢地講大話或者過份吹大
就算佢地係送上門都改變唔到呢個事實
有啲仲可能係未夠16歲添
betweem 打手死全家

條女有推咩?舉證難度好高喎~
不如我扑完條女叫佢告我強姦?呵~

啲女講架吓
原來條撚屌先17歲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞