(多圖)Youtube厹事件懶人包-ricko

1002 回覆
1130 Like 36 Dislike
佢d媾女功好一般 樣又唔靚仔 食咁多女 不過而家一唱就通街知

紙包唔著火啦
輕推
終於到呢條垃圾死mk
乞人憎程度不下於光頭丁

大j 高汁過佢小小既 真係小小

ig 見到
真係囡囡們?

想睇下班臭雞

真女女,自己上佢ig睇
好那染 點解咁都會俾人呃到啲女
堅係樣衰
推撚到佢身敗名裂
唔好停繼續推
一做講左拍緊拖flirt女就另當別論啦
成班傻鳩以為我係打手 笑撚死人咩用屎眼睇野架

從來我地只係屌鳩佢同一時間flirt好多條女既狗公行為。一直得你一個覺得冇問題,之後我話大家觀點唔同,你就問非所答,邊個唔夠嘈成個小學雞咁。各位巴打有眼睇。

上面有巴打叫唔好同你嘈,你就話人唔夠你嘈啊! d行為成個小學雞咁!

一定係一直得我一個覺得冇問題啦
好似係你先至選擇性失明喎

捉字虱 原來真係小學雞黎。

巴打算啦唔洗理佢,個C9明顯唔夠你講,佢以為覆得最多就好撚有道理咁!大家根本由頭到屌佢同一時間flirt好多女。D小學雞你越理佢,佢越興奮。

C9我地全部認同你啦,你講野好有point啊!可以收皮啦我地比你說服曬 頒個最傑出小學雞獎比你。
抵撚死,佢都有今日,幾年前去書展定漫展見到條仆街串到挨係牆到,成班小學雞行埋去圍住佢逐個排隊影相,清一色係女
係啵冇追po,想問啲女夠16未? 上次我見到個班冇一個似夠16
好想知佢點解釋
啲妹妹仔又係天真咗啲
畀人氹幾氹 上屋企睇貓就真係睇貓
要睇貓 去貓cafe唔好?
上得屋企就預撚咗 我睇唔慣條仔周圍撩女
但唔認為啲女係無辜 覺得係抵死
你自己送上門仲怪人 真係好天真好傻

隻狗公係仆街 但d女唔抵幫
個個味成熟既女想做萬幾like既狗公女友駁出位
女人真係好易混笨
佢有女朋友周圍聊女屌就話姐
加下兩方單身亦都係情願下扑野
最後就因為唔鋸佢聊其他女屌唔專一就屌佢 你地女人最引以為傲既第六感呢?
咁都睇唔出佢係呃蝦條?
起底感覺似係酸 女既亦都唔係受害者囉
我認我係酸呀 你比我我都想周圍屌女萬幾個like
Btw 睇人仆街最開心 不過條狗公做到youtuber 都一定知道香港人三分鐘熱度既心理 過一星期。再搵女屌過

大媽直播緊?
一做講左拍緊拖flirt女就另當別論啦
成班傻鳩以為我係打手 笑撚死人咩用屎眼睇野架

從來我地只係屌鳩佢同一時間flirt好多條女既狗公行為。一直得你一個覺得冇問題,之後我話大家觀點唔同,你就問非所答,邊個唔夠嘈成個小學雞咁。各位巴打有眼睇。

上面有巴打叫唔好同你嘈,你就話人唔夠你嘈啊! d行為成個小學雞咁!

一定係一直得我一個覺得冇問題啦
好似係你先至選擇性失明喎

捉字虱 原來真係小學雞黎。

巴打算啦唔洗理佢,個C9明顯唔夠你講,佢以為覆得最多就好撚有道理咁!大家根本由頭到屌佢同一時間flirt好多女。D小學雞你越理佢,佢越興奮。

C9我地全部認同你啦,你講野好有point啊!可以收皮啦我地比你說服曬 頒個最傑出小學雞獎比你。

無錯 c9 好叻仔
班傻閪送上門比厹食 ,怪就怪自己戇鳩
抵撚死,佢都有今日,幾年前去書展定漫展見到條仆街串到挨係牆到,成班小學雞行埋去圍住佢逐個排隊影相,清一色係女
係啵冇追po,想問啲女夠16未? 上次我見到個班冇一個似夠16

你一講,我諗起前年書展大J比班小學雞圍住,勁撚似黑社會哂馬
好想知佢點解釋
啲妹妹仔又係天真咗啲

女人真係好易混笨
最後就因為唔鋸佢聊其他女屌唔專一就屌佢 你地女人最引以為傲既第六感呢?
咁都睇唔出佢係呃蝦條?
Btw 睇人仆街最開心 不過條狗公做到youtuber 都一定知道香港人三分鐘熱度既心理 過一星期。再搵女屌過

都話佢有女既時候都有flirt 女囉
但講真(某)啲女仔都姣婆遇著脂粉客咁款.... 叫人老公...
連登仔咁靚仔但女都屌唔到
好想知佢點解釋
啲妹妹仔又係天真咗啲

女人真係好易混笨
咁都睇唔出佢係呃蝦條?

都話佢有女既時候都有flirt 女囉

冇追post Sor
終於到呢條垃圾死mk
乞人憎程度不下於光頭丁

大j 高汁過佢小小既 真係小小

咪又係一樣 過橋抽板嘅撚樣

弱智mk妹

無錯 依條女都好樣衰 個口奇撚怪怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞