(多圖)Youtube厹事件懶人包-ricko

1002 回覆
1130 Like 36 Dislike
C9_sneaky 唔該你追post啦屌 一直都講緊佢拍緊拖既時候都有鬼其他女

咁另一個問題又黎
就當佢拍緊拖FLIRT其他女係仆街既 仲要FLIRT得咁明顯
條女又會唔知?
但條女又肯比佢繼續FLIRT喎繼續一齊 咁怪得邊個?
人地有本事食得住條女 令條女要吞聲忍氣
BASE ON佢地關係入面咁姐係兩邊都係有個AGREEMENT係你有你出去FLIRT女 我有我忍
係佢地角度係冇問題架喎 覺得有問題係呢班客觀撚睇唔過眼人地咁有"本事"姐

上撚左腦,佢flirt 女點會俾條女知啊,偷食緊唔通直接同條女講我偷食啊,你吹啊?

佢岩岩應該係想講
佢聊女既手法 應該係眾人皆需要知既漁翁散網式溝女屌閪法
從佢打字既語氣同口吻 正常女仔都應該分析到 講依類說話既人係一個點樣既人
受依類說話之如 仲肯做佢女朋友
岩岩巴打係咪想咁講? 定係我理解錯

輕輕一推
推撚到佢老豆老母見到
打撚死條仆街仔
RICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCKO呀嗱

推撚到佢老豆老母見到
打撚死條仆街仔
RICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCKO呀嗱

哈佬大家好我係RICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCKO呀
佢係youtuber?我淨係識ben哥
呢種叫豬膽鼻定蒜頭鼻
再一次證明要食女樣真係唔係重點
大家比啲自信自己

有20萬訂閱咪得囉
大媽開直播講呢件事
唔好再話香港點解咁樣 咁小事上面都有一班港豬係到 洗撚酸佢咩 生到佢樣衰我就真係心酸

岩呀 我睇到有堆人曬時間屌個馬騮MK就覺得好笑
仲要拉埋港豬黎講 傻西YOUTUBER黎架咋 關政治撚事咩

比著你地政治咪又係咁 到時都係一樣
大媽開直播講呢件事

冇follow佢,大概內容講d咩
大媽開直播講呢件事

冇follow佢,大概內容講d咩

上面有巴打話佢唔會回應嘅?
佢個樣好難頭wo
咁都有女鐘意
推撚到佢老豆老母見到
打撚死條仆街仔

哈佬大家好我係RICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCKO呀

聽到,加埋佢個樣
真係好撚尷尬
佢個樣好難頂wo
咁都有女鐘意
有冇佢地址?我驚ricko肚餓
仲以為佢係正人君子
估唔到會做埋啲咁既野
真係睇唔出

點睇都唔係正人君子啦
1.見女就衝,已經係狗公。你當然有權做狗公,但我地都有權屌你。
2.係咪真係咁你情我願?除非條友溝女個陣講明「我唔只愛你一個」、「我呢排同時食緊好多女」、「我玩玩下架乍」,條女都肯制,否則就點都牽涉呃。冇錯,你可以話條女好天真好傻,但條仔都係賤。
死mk仔
仲以為佢係正人君子
估唔到會做埋啲咁既野
真係睇唔出

點都唔似啦 咁撚柒
https://youtu.be/O8lWLjoS7Q0

馬車好班今次
https://youtu.be/O8lWLjoS7Q0

馬車好班今次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞