(多圖)Youtube厹事件懶人包-ricko

1002 回覆
1130 Like 36 Dislike
ricko: 同你one night stand炸 你估fall in love咩
唔係話撐ricko
第一樣野 你點知佢flirt d女果陣single定拍緊拖 假若係single既flirt女有咩問題
漁翁撒網只係其中一種大量同一時間flirt唔同女既方式 但有咩錯先? (前提係佢散左single緊, 如果拍緊拖就)

第二就係 明明d女自己送閪比人屌送到上面 自己又唔反抗 跟手爆出黎話人呃蝦條 想公審人 請問家下d o靚妹中學畢業未中文攞u架 知唔知"呃"係點解呀?

你話條mk仔一次過flirt咁多條女又食咁多女 頂多只可以話佢品德有問題 但絕對冇錯 有咩好公審

反而我見到既係一大堆毒撚冇女食又唔識溝女係到圍爐屌鳩人地食咁多女 酸撚到呢

其實你講得岩

只不過好多連登仔睇佢唔順眼 借題發揮姐
俾人非禮唔報警?

好明顯自願送上門
唔係話撐ricko
第一樣野 你點知佢flirt d女果陣single定拍緊拖 假若係single既flirt女有咩問題
漁翁撒網只係其中一種大量同一時間flirt唔同女既方式 但有咩錯先? (前提係佢散左single緊, 如果拍緊拖就)

第二就係 明明d女自己送閪比人屌送到上面 自己又唔反抗 跟手爆出黎話人呃蝦條 想公審人 請問家下d o靚妹中學畢業未中文攞u架 知唔知"呃"係點解呀?

你話條mk仔一次過flirt咁多條女又食咁多女 頂多只可以話佢品德有問題 但絕對冇錯 有咩好公審

反而我見到既係一大堆毒撚冇女食又唔識溝女係到圍爐屌鳩人地食咁多女 酸撚到呢

其實你講得岩

只不過佢係垃圾youtuber 有啲人識咁解
唔係話撐ricko

其實你講得岩

講得幾岩
成個post回得最高質
好心啲女咪blur 你情我願blur 乜春
曲線
唔係話撐ricko

岩,真係唔係拍緊拖既話,大量flirt女,
一般只能話佢濫交,MK, 其實同好多mk仔都一樣 唔算咩大錯,係佢自己選擇咗點樣去過佢嘅私生活。
但佢柒柒地都算有少少知名度,半個公眾人物
私底下唔檢點d 其實最後害左自己
搵食都行遠d,唔好利用自己d純純fans妹妹

連登最中意一沉百處踩
睇人仆街最開心
痴撚線 兩個有來有往 狗乜撚野公
幾時搞埋笑波子

可以搵個女仔送上門比笑波子
事後再公審

冇理由送上門都唔食掛佢
成個大陸仔咁撚樣都食到女
比佢呃個d係咪弱智 定係盲
俾人非禮唔報警?

好明顯自願送上門

真係唔撚明
咁委屈就訴諸法律啦
擺上網做乜
明食嘅理撚得你,
唔撚好扮晒真愛氹人上床囉
狗公正仆街
Btw吾你老母呀
唔係話撐ricko

岩,真係唔係拍緊拖既話,大量flirt女,
一般只能話佢濫交,MK, 其實同好多mk仔都一樣 唔算咩大錯,係佢自己選擇咗點樣去過佢嘅私生活。
但佢柒柒地都算有少少知名度,半個公眾人物
私底下唔檢點d 其實最後害左自己
搵食都行遠d,唔好利用自己d純純fans妹妹

連登最中意一沉百處踩
睇人仆街最開心

d人以為私底下做呢d野冇人知 以為d妹妹仔唔會爆大獲因為lum佢
但最好笑係笑鳩人厹 但明明成班護絲犬先最厹
痴撚線 兩個有來有往 狗乜撚野公

屌眼殘睇錯以為同一個人 同時Approach幾個咁大貪
lm 跟進
講番先 我唔係撐ricko
ricko算係公眾人物啦 生活應該係要檢點
但係如果嗰陣人地係single 周圍媾女 有咩問題?
ricko叫個女仔上屋企
個女仔應該知唔係睇貓咁簡單啦
唔想嘅 say no囉
又冇人搵槍指住佢一定要上去
但係又要上去 當件事係事實嘅話
上埋床喇
因為搞完但係唔係做ricko女朋友
所以出黎話佢呃蝦條?
喂妹妹 有一樣嘢叫手機 可以報警架我
手機唔喺身邊?好似有樣嘢叫「口」你可以大叫
或者用你嘅手腳反抗
你又自己要比人撲倒 除衫 你都冇反抗
然後話人地呃蝦條?
我真係唔係好明
唔係話撐ricko

其實你講得岩

講得幾岩
成個post回得最高質

根本就事實啦
推撚爆個post
之前覺得佢剪片好有心機幾欣賞佢
見過真人都幾nice不過好矮
係略微做作 扮好笑同mk
不過佢始終咁細個 呢啲都體諒既
點知原來係溝女無數既死狗公
而家啲小朋友真係

啲MK妹同埋鍾意佢嗰班既妹妹比佢啲片呃晒

啲片咁垃圾都有心機
咁樣衰都溝到女

就係咁 佢先至勁

果班成日話自己中上樣,身高180既連登仔
食女多唔多過人地呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞