(多圖)Youtube厹事件懶人包-ricko

1002 回覆
1130 Like 36 Dislike
其實有咩可憐 個絲打都on99

同意,雖則條仔都唔好,條女自動送上門

一心想玩貓

撚貓喎,天真過天真嬌
擺明係你班連登毒撚冇蝦條呃葡萄人地啦,有女攬你班毒撚仲唔衝去奶咩

一腳搭幾船喎 老闆

有得做花花公子你地真係唔做?起完底就企道德高地[red一個人靚仔就會覺得一切係必然囡囡送上門][/red]

不敢苟同

垃圾?
我有得屌你老母我屌唔屌呀

用亂輪黎類比你係得既人類不嬲唔係一夫一妻

我屌你老母=亂倫?
你係我細佬?
見到班垃圾連基本道德都無就係到中二病真係好撚惡頂
好撚樣衰
擺明係你班連登毒撚冇蝦條呃葡萄人地啦,有女攬你班毒撚仲唔衝去奶咩

一腳搭幾船喎 老闆

有得做花花公子你地真係唔做?起完底就企道德高地[red一個人靚仔就會覺得一切係必然囡囡送上門][/red]

不敢苟同

垃圾?

我屌你老母=亂倫?
你係我細佬?

就算我唔同個看更講道德
喂 屌你 靚仔就可以一腳搭幾船 做皇帝? 乜撚野道理
條女自動外賣上門 屌完享受完 勞資糾紛麻煩自己解決

咁岩有人爆大獲 俾人食完咪埋黎圍爐
點知無人撐
想睇呢條友仆街好耐
其實有咩可憐 個絲打都on99

同意,雖則條仔都唔好,條女自動送上門

預期討論絲打可唔可憐 (其實自動送上門都唔需要多講)

倒不如討論下條友會唔會再呃蝦條(可能有未夠秤)

一腳搭幾船喎 老闆

不敢苟同

垃圾?

我屌你老母=亂倫?
你係我細佬?

就算我唔同個看更講道德

其實係唔係連登仔
妒忌人溝到女先先咁放人上網
唔覺得有咩問題

打手死全家

問題就係溝曬我地毒撚啲女啊

不敢苟同

垃圾?

我屌你老母=亂倫?
你係我細佬?

就算我唔同個看更講道德

靚仔就係大撚曬你呢世都領悟唔到架啦,乖乖地反學返工啦

點話點好啦 你中意
一個願屌 一個願俾人屌
食花生咪算
認真 連佢個名都未聽過
你班死毒撚又窮又無女

人地又有錢又有女食

你班撚樣一定唔係酸囉
打手開始全面進場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞