(多圖)Youtube厹事件懶人包-ricko

1002 回覆
1130 Like 36 Dislike
一做講左拍緊拖flirt女就另當別論啦
成班傻鳩以為我係打手 笑撚死人咩用屎眼睇野架

從來我地只係屌鳩佢同一時間flirt好多條女既狗公行為。一直得你一個覺得冇問題,之後我話大家觀點唔同,你就問非所答,邊個唔夠嘈成個小學雞咁。各位巴打有眼睇。

上面有巴打叫唔好同你嘈,你就話人唔夠你嘈啊! d行為成個小學雞咁!

一定係一直得我一個覺得冇問題啦
好似係你先至選擇性失明喎

但明明呢樣野係冇撚有錯

收擋啦!傻鳩。觀點與角度不同,你係咁拉埋人認同你個套把撚咩!事實係大部分人覺得有問題!

有問題係在於道德上 而唔係行為上wo

9唔答8 唔夠人嘈就拉去第二到。

咁又叫九唔搭八 咁咩先搭八呀師傅

成個post覆得最多個個係你

得閒撚下狗又何樂而不為

你比人撚緊?
一腳踏兩船 幾時變得理所當然
但一個巴掌拍唔響 班女又係衰 上門比人食on99
一腳踏兩船 幾時變得理所當然
但一個巴掌拍唔響 班女又係衰 上門比人食on99

ys,兩邊都唔抵幫,有乜好嘈

但明明呢樣野係冇撚有錯

收擋啦!傻鳩。觀點與角度不同,你係咁拉埋人認同你個套把撚咩!事實係大部分人覺得有問題!

得閒撚下狗又何樂而不為

你比人撚緊?

唔知邊個撚邊個呢
好想知佢點解釋
啲妹妹仔又係天真咗啲
畀人氹幾氹 上屋企睇貓就真係睇貓
要睇貓 去貓cafe唔好?
上得屋企就預撚咗 我睇唔慣條仔周圍撩女
但唔認為啲女係無辜 覺得係抵死
你自己送上門仲怪人 真係好天真好傻
我唔準你咁話佢!

佢果次free hug好有心 個個fans都照顧周到!

雖然佢無明星樣,但都當自己大明星咁去做事....係態度!你唔可以咁話佢

勞資糾紛?
自願送閪比人屌就唔洗討論啦
d 錄音好嘔心
咁都公審
條仔係周圍flirt女,但班女受啊,咁繼續都好合理
你話佢有女?咁佢flirt得咁明顯,佢條女/其他女都知啦,佢地仲要繼續一齊佢地既事
如果真係無人受佢呢套,就唔會有咁多呢種人存在
唔好拎周街都見到既野擺上黎

你褶埋算啦

從言語間感受巴打連道德觀念錯晒都仲覺得無問題 勁

唔係無問題,我本人係覺得有問題,所以唔會受佢呢套
但弊在d女唔覺有問題,咁拎出黎公審做咩呢?
不嬲mk都係濫都係無咩道德淪理觀念
我係唔明點解咁都要講姐
你落老蘭大把呢種人

相比之下 覺得你都溝通到 起碼會認同到你
所以我都有講啲女都係抵撚死 只不過想比未醒未知既人 快啲認真依條柒頭

從來我地只係屌鳩佢同一時間flirt好多條女既狗公行為。一直得你一個覺得冇問題,之後我話大家觀點唔同,你就問非所答,邊個唔夠嘈成個小學雞咁。各位巴打有眼睇。

上面有巴打叫唔好同你嘈,你就話人唔夠你嘈啊! d行為成個小學雞咁!

面對現實啦
喂可唔可以唔好見係youtuber 就出哂水咁

得閒撚下狗又何樂而不為

你比人撚緊?

唔知邊個撚邊個呢

你唔係覺得你撚到人?
唔明點解咁柒都咁多女埋身
收皮啦mk妹咁易俾條仆街食咗 關我撚事
咁都公審
你話佢有女?咁佢flirt得咁明顯,佢條女/其他女都知啦,佢地仲要繼續一齊佢地既事

你褶埋算啦

我係唔明點解咁都要講姐
你落老蘭大把呢種人

所以我都有講啲女都係抵撚死 只不過想比未醒未知既人 快啲認真依條柒頭

咁所以先需要一齊推爆佢,為左被未醒既人知醒咋
咁都公審

你褶埋算啦

我係唔明點解咁都要講姐
你落老蘭大把呢種人

咁所以先需要一齊推爆佢,為左被未醒既人知醒咋

最慘仲有啲柒頭覺得無問題
終於到呢條垃圾死mk
乞人憎程度不下於光頭丁
屌你老未 都唔明宜家D 女揀男朋友嘅準則係乜

捉字虱 原來真係小學雞黎。

自己唔柒邊到有人黎捉你字虱呀
佢d媾女功好一般 樣又唔靚仔 食咁多女 不過而家一唱就通街知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞