(多圖)Youtube厹事件懶人包-ricko

1002 回覆
1130 Like 36 Dislike
死毒撚:

冷靜D照下鏡,睇下自己個樣, 同埋睇下你本銀行存摺有幾多錢先啦 世界好公平 如果人人都心想事成 會天下大亂 世上總要有你D咁既廢人
靚仔既我認命,但佢真係好撚樣衰
睇d片咁假同咁浮誇都知唔係好人啦

一腳搭幾船喎 老闆

有得做花花公子你地真係唔做?起完底就企道德高地[red一個人靚仔就會覺得一切係必然囡囡送上門][/red]

不敢苟同

垃圾?
我有得屌你老母我屌唔屌呀

用亂輪黎類比你係得既人類不嬲唔係一夫一妻

我屌你老母=亂倫?
你係我細佬?
見到班垃圾連基本道德都無就係到中二病真係好撚惡頂

就算我唔同個看更講道德
喂 屌你 靚仔就可以一腳搭幾船 做皇帝? 乜撚野道理

想同做唔做係兩回事
個個男人都想同靚女扑野
但你會唔會周街強姦d女
唔係無犯法就無錯既

有姦咩係啲女送上門,又類比錯誤

類比錯誤?
我依加同你講撚緊道德問題呀
係咪靚仔係咪自己送上門改唔改變到佢一腳踏幾船呢個現實呀?
你proof比我睇邊撚到d女係為左享受sex而同佢扑野啦?
d女合理猜測都係因為覺得佢鐘意自己先同佢扑野啦?
如果唔係依加洗爆呢單野出黎?
氹人上床個陣屌你老母咪又係講咩我好鐘意你想同你一齊之類d on9 野
簡單d講一腳踏幾船落地獄
留名
個看更同屈機男做乜撚野姐
扯晒貓尾

不敢苟同

垃圾?
我有得屌你老母我屌唔屌呀

用亂輪黎類比你係得既人類不嬲唔係一夫一妻

我屌你老母=亂倫?
你係我細佬?
見到班垃圾連基本道德都無就係到中二病真係好撚惡頂

就算我唔同個看更講道德
喂 屌你 靚仔就可以一腳搭幾船 做皇帝? 乜撚野道理

想同做唔做係兩回事
個個男人都想同靚女扑野
但你會唔會周街強姦d女
唔係無犯法就無錯既

有姦咩係啲女送上門,又類比錯誤

同你條廢閪講都曬撚氣
你睇撚下香港法例乜撚係強姦先好冇
根據啲女女呢啲行為一定係老強嚟
除非佢地講大話或者過份吹大
就算佢地係送上門都改變唔到呢個事實
有啲仲可能係未夠16歲添
betweem 打手死全家
條女自動外賣上門 屌完享受完 勞資糾紛麻煩自己解決

咁岩有人爆大獲 俾人食完咪埋黎圍爐
點知無人撐

撐都要睇事實 佢係狗公架啦 但係做女人做到嗰位絲打咁撚笨柒 咪俾人玩pussy

成堆5p字一睇就知“新會然“啦
絲打,絲佢老母
死毒撚:

冷靜D照下鏡,睇下自己個樣, 同埋睇下你本銀行存摺有幾多錢先啦 世界好公平 如果人人都心想事成 會天下大亂 世上總要有你D咁既廢人

屈蛇草定錢同米蛇決戰未

我都覺得佢樣衰

但總之就人地食到女你食唔到

結論:

佢好過你件垃圾多多聲
法國睇看更同屈機男留言仲好睇
who???
死毒撚:

屈蛇草定錢同米蛇決戰未

挑左兩件柒頭

佢地一味閃

唔肯認輸又唔敢認戰

我都覺得佢樣衰

但總之就人地食到女你食唔到

結論:

佢好過你件垃圾多多聲

屌你老母
輕輕一推
佢個堆陰想點?
撚貓 你咪係隻貓囉
曖昧咁耐約你上屋企預左啦 反抗話唔想我又唔信佢會霸王硬上弓 睇對話都知條女心甘情願
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞