(多圖)Youtube厹事件懶人包-ricko

1002 回覆
1130 Like 36 Dislike
https://youtu.be/O8lWLjoS7Q0

馬車好今次

comment有一個
劉馬車先生,在你辱罵別人前,請先想想你究竟有什麼資格去責備人。Ricko在英國好努力讀書,你呢?不務正業,自大狂妄,只懂得罵這個,罵那個,你覺得你比人好?先不講外表,你的內涵已經輸了。滿口粗口,一絲悔意也沒有。不但如此,你還侮辱一些少女,她們並不是無腦,相反,她們做了一個名智的抉擇。誰會到你的聚會?不要痴心妄想了,在你之前的影片裏,我經常看見你對一些少女毛手毛腳,你羞不羞恥?我對你的評價就是:廢人一個。

笑撚死呀馬車哥

一年前佢已經睇清

馬車又真係痴唔晒。

但佢後面個結論冇乜說服力

「你以為佢鐘意你實力咩,佢地鐘意你個樣咋」姐係讚緊對方?
有無記得佢果個friend anthony
又係衰咸濕 露J
物以類聚

佢個ig 好似甩色咁
唔係話撐ricko
第一樣野 你點知佢flirt d女果陣single定拍緊拖 假若係single既flirt女有咩問題
漁翁撒網只係其中一種大量同一時間flirt唔同女既方式 但有咩錯先? (前提係佢散左single緊, 如果拍緊拖就)

第二就係 明明d女自己送閪比人屌送到上面 自己又唔反抗 跟手爆出黎話人呃蝦條 想公審人 請問家下d o靚妹中學畢業未中文攞u架 知唔知"呃"係點解呀?

你話條mk仔一次過flirt咁多條女又食咁多女 頂多只可以話佢品德有問題 但絕對冇錯 有咩好公審

反而我見到既係一大堆毒撚冇女食又唔識溝女係到圍爐屌鳩人地食咁多女 酸撚到呢

駁唔到

高質

我講既就係呢個意思
Maybe 1999

樓上好似有條友話得我一個覺得冇問題

連登仔係咪唔抵得人去攻擊人?

言下之意即係做狗公冇問題啦 反正都冇拖拍 又可以周圍搵女插
痴線 咩叫上得屋企預算左啪

我認同無野係會預左既,邊個話上人屋企一定要仆野先。諗下啦,將來你個女跟人返左屋企係咪預左搞野啊?到時大左肚,記得唔好屌條仔,因為呢樣野係預左架

班友仔未燒到埋身就以為唔關自己事(又或者護主啦

佢個ig 好似甩色咁

屌 有frd扮偽文青都係成個ig甩色
推到有3
唔係話撐ricko
第一樣野 你點知佢flirt d女果陣single定拍緊拖 假若係single既flirt女有咩問題
漁翁撒網只係其中一種大量同一時間flirt唔同女既方式 但有咩錯先? (前提係佢散左single緊, 如果拍緊拖就)

第二就係 明明d女自己送閪比人屌送到上面 自己又唔反抗 跟手爆出黎話人呃蝦條 想公審人 請問家下d o靚妹中學畢業未中文攞u架 知唔知"呃"係點解呀?

你話條mk仔一次過flirt咁多條女又食咁多女 頂多只可以話佢品德有問題 但絕對冇錯 有咩好公審

反而我見到既係一大堆毒撚冇女食又唔識溝女係到圍爐屌鳩人地食咁多女 酸撚到呢

駁唔到

高質

我講既就係呢個意思
Maybe 1999

當初我都唔知佢同其他女仔flirt 但係有一次我發現左佢同咁多女仔flirt所以先分手 我都唔想再多講啦 我希望你地明白啦
但算啦之前backup佬單野
有哂證據又乜乜77
最後都係無左件事
唔係話撐ricko

駁唔到

高質

我講既就係呢個意思
Maybe 1999

當初我都唔知佢同其他女仔flirt 但係有一次我發現左佢同咁多女仔flirt所以先分手 我都唔想再多講啦 我希望你地明白啦

笑左 咁柒都食得落
唔係話撐ricko

駁唔到

高質

我講既就係呢個意思
Maybe 1999

你喜啦 人地狗公係人地既事 你想狗公埋一份咪跟佢尾囉
唔係話撐ricko

駁唔到

高質

我講既就係呢個意思
Maybe 1999

究竟狗公點解
有人會話 狗公係見女就衝
又有人話 狗公係不斷叫女屌閪
又有人話 狗公係搶人條女
而我就覺得 狗公係用係女方唔情願既情況下 但d女肯比佢屌 已經勝過狗公成為性對象
就好似狗公成功搶左人條女 狗公已經唔再係狗公而係勝利者
帶頭盔先 狗公全家仆街食屎死
其實我覺得溝得多其實冇咩問題
睇佢有冇同時溝緊幾個姐

佢就係同時溝緊幾個
佢幾點落機
到底點嘅記憶力先會記得邊個打邊個
佢幾點落機

佢好似落左機啦,不過潛曬水咁解
唔係話撐ricko

駁唔到

高質

我講既就係呢個意思
Maybe 1999

係架 單身既話佢做D乜都冇對唔住D乜野
同埋厹如果單方面FLIRT鳩人人地唔show佢/表現出厭惡既 而佢又繼續flirt人呢d就真係厹喇
有來有往都話鳩人厹 咁佢自己都係狗乸啦屌
到底點嘅記憶力先會記得邊個打邊個

可能用d女既特微做set name呢
拜拜咁多位爛系嘅女事主
死mk仔一路好走
人地當你地班女肉便器
你地就當人係唯一的你 抵啦成班公廁 見人係youtuber 就衝
話男人用碌鳩諗嘢嗰啲女人
你地個腦咪又係生係個閪到
唔係話撐ricko

駁唔到

高質

我講既就係呢個意思
Maybe 1999

真。絲打現身!
係機會喇!厹們!

駁唔到

高質

我講既就係呢個意思
Maybe 1999

係架 單身既話佢做D乜都冇對唔住D乜野
同埋厹如果單方面FLIRT鳩人人地唔show佢/表現出厭惡既 而佢又繼續flirt人呢d就真係厹喇
有來有往都話鳩人厹 咁佢自己都係狗乸啦屌

咁有d女仔會覺得直接拒絕人唔係咁好
有個苦主有老公都同佢flirt

想知邊個女演員去開房
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞