(多圖)Youtube厹事件懶人包-ricko

1002 回覆
1130 Like 36 Dislike
推夠未阿
我醒起有條片係同條女拍 條女好正
原來唔止

上面好似有,不過...
https://youtu.be/utThOSCgz4M

你條柒頭想做演員?
先唔講演技
講身高 你無 身型 又無

慘撚得過你 淨係識係到打字笑鳩人

好過你先 feel到你出到黎又柒又毒

係囉可 feel大晒啦

同你一樣
原來唔止

上面好似有,不過...

你條柒頭想做演員?
先唔講演技

呢到大把人靚仔過佢又好條件過佢啦。只可以話你小學雞未見過世面

邊忽話過條mk仔靚仔呀? 玩得李星多眼都盲撚埋?
好醜樣喎 應該18歲以下先受佢咁既樣
出街應該狂比差佬逗
原來唔止

上面好似有,不過...

你條柒頭想做演員?
先唔講演技

呢到大把人靚仔過佢又好條件過佢啦。只可以話你小學雞未見過世面

算啦 巴打 真正既毒撚接受唔到連登有靚仔靚女
由頭到尾冇撐過佢 講到我好似撐條mk仔咁 盲反又冇point淨係識針對人地外在條件攻擊
除左酸味我真係聞唔到其他味喇
好撚柒
由頭到尾冇撐過佢 講到我好似撐條mk仔咁 盲反又冇point淨係識針對人地外在條件攻擊

佢最討厭都係同時間flirt 唔同女姐
有愛滋未
男人老狗個樣成隻卡通熊咁
總結:好撚淫亂
條數咁計佢應該食
數列如下:
當佢一個月應左2000條女機
當中溝到10個
食左5個
一年都起碼食60件
仲未計個20萬同自動投懷送抱既

再加推食女公式
真多打手
咁醜都食到女
成個豬八戒
屌你老母
好撚唔公平
留名跟進
咪撚quote啦屌
個男既厹 班女都唔好得去邊

擺明係唔鍾意佢 咁又點?
其實ricko講玩貓係咪姐係用含蓄啲嘅方法講玩pussy?
原來唔止

上面好似有,不過...

你條柒頭想做演員?
先唔講演技

算啦 巴打 真正既毒撚接受唔到連登有靚仔靚女

擺明係唔鍾意佢 咁又點?

認同佢真係好既就唔會咁多人討厭佢
其實有咩問題 一個食女 一個自願比人食 戇鳩鳩

佢同時間溝緊幾多條女

有問題?
大家去club玩仲會計食緊幾多同幾次?
戇鳩 埋得呢d mk明顯唔會同你認真
自己中埋去怪邊個?

駁唔到班mk妹見佢係youtuber 有少少名氣就濕晒趕住獻身咁款,人地叫佢上屋企 弱智都估到唔會係同你傾計啦下話到人地攬你個陣 如果係唔想就拿拿林走啦 驚佢會殺你咩,個個都係想俾佢食傢啦,然後依家扮純情話俾人呃明明你情我願 呃乜春
個男既厹 班女都唔好得去邊

大媽俾你屌 你屌唔屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞